Engellilerden Başkan´a Teşekkür

Akhisar Belediyesi Meclis Üyeleri Gülşah Çorukman ile Caner Yılmaz, Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği´nin (ABZED) talepleri doğrultusunda Akhisar Belediyesi tarafından hayata geçirilen şarj istasyonları engellilerin yoğun ilgisini gördü.


Gündem 14.12.2015 15:42:13 260 0

Engellilerden Başkan´a Teşekkür

Şehit Necdi Şentürk ? Şehir Parkı içi Şehir Gazinosu yanı, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Kaymakamlık Hizmet Binası önü, Reşatbey Mahallesi İlhan Ayverdi Mahalle Konağı içerisinde bulunan Engelliler Biz Kafe önünde ve Akhisar Belediyesine Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Çocuk Oyun Alanı yanında olmak üzere 4 adet bulunan şarj istasyonları için engelliler, Başkan Salih Hızlı´yı makamında ziyaret teşekkür etti.

Engelli Belediye Meclis Üyeleri Caner Yılmaz ve Gülşah Çorukman, Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği (ABZED) Başkanı Cem Bayrak, Başkan Salih Hızlı´yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti ve çiçek takdim etti.

Akhisar Belediyesi Meclis Üyeleri Gülşah Çorukman da belediyeye teşekkür ederek, ?Şarj istasyonu bize gerçekten çok kolaylık sağlıyor. Şimdi rahatlıkla gezebileceğiz. Şarjımız bittiğinde geleceğiz araçlarımızı şarj edeceğiz? dedi. Projeyi engellilerin bizzat kendi talepleri doğrultusunda hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Salih Hızlı, her türlü projeye açık olduğunu belirterek şarj istasyonlarının hayırlı olmasını diledi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ