Engin Akyüz ile konuşuYORUM

Yaz tatilinin ardından yeni yayın döneminde her pazartesi saat 21:00´de canlı olarak Manisa Medya TV´de yayınlanacak olan "Engin Akyüz ile konuşuYORUM" ilk programında TOBB Kadın Girişimciler Akhisar Temsilcisi Nefise Şükran Füzün´ü ağırladı.


Gündem 1.11.2016 11:58:36 333 0

Engin Akyüz ile konuşuYORUM

Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevler alan Füzün, Kadın Girişimciler Kurulunun görevlerini anlatarak yönetim kurulunda birlikte çalıştığı arkadaşlarını tanıttı ve Akhisar´daki diğer kadın dernekleri ile dirsek temasında olduklarını ve o derneklerle pozitif ilişki içerisinde olduklarını söyledi. Kadın girişimcilerin ve çalışan kadınların sorunlarına değinen Şükran Füzün, bir şehrin gelişmesinde sivil toplum örgütlerine düşen görevleri anlattı. Kadın Girişimciler olarak yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunduklarını, kanser taraması, organ bağış kampanyası, Cumhuriyet Bayramı etkinliği, diş taraması etkinlikleri, 301 madencinin şehit olduğu Soma ile çalışmaları olduğunu, tarım ile ilgili panel düzenleyerek şehre katkıda bulunmaya çalıştıklarını, ayrıca kadın girişimcilere eğitim seminerleri de verildiğini  belirtti.

Kurulması planlana Akhisar Üniversitesi ile ilgililerin çalışmalarının devam ettiğini, Akhisar´da inşaatı devam eden Arena Stadının çok önemli olduğunu fakat Akhisar Belediyesporun desteklenmesinin daha önemli olduğunu çünkü Akhisarspor olmaz ise stadın önem ifade etmeyeceğini, ve Akhisar zeytinin önümüzdeki yıllarda çok daha önemli olacağını belirten Nefise Şükran Füzün´ün içten ve samimi sohbeti  izleyenlere keyif verdi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ