Engin Pınar Akhisar Bayburtlular Derneğini Ziyaret Etti

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar Akhisar Bayburtlular derneğini ziyaret etti.


Gündem 17.10.2014 00:18:47 2405 0

Engin Pınar Akhisar Bayburtlular Derneğini Ziyaret Etti

Akhisar İlçe emniyet müdürü Engin Pınar Hürriyet Mahallesi 208 sokakta no 1 de bulunan Akhisar Bayburtlular derneğine iadei ziyarette bulundu. Dernek binasında Müdür Engin Pınar’ı Bayburtlular dernek başkanı Aydan Akkuş, yönetim kurulu murat Aysu, Güven Akçay, Ümit Başyiğit, Bünyamin Arslantaş, Necati Başyiğit, Fazlı Başyiğit ve Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Başyiğit karşıladı.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Aydan Akkuş, “Akhisar’a geldiğinizden bu yana çalışmalarınızı takip ediyoruz. Gece gündüz demeden çalışmalarınız devam ediyor. Sizlere bu çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor bu yoğun çalışmalarınız arasında derneğimize gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretinizden dolayı Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederiz” dedi.

 Engin Pınarda “ Ben Akhisar’a yabancı değilim Akhisar da hepinizde biliyor daha önceki yıllarda Görev yaptım. Akhisar’a geldiğimden bu yana yoğun bir çalışma ile çalışıyoruz. Biliyorsunuz Şarjlılarda kask ve plaka uygulamasından trafiğin rahatlamasına kadar gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor ve etmeye de devam edecek. Hepimizin bildiği gibi 0.25 Kw üzeri Şarjlılarda plaka ve ehliyet zorunluluğu getirildi. Bu uygulamalarımızla Şarjlı  ve motorda kask takma oranı her geçen gün artıyor. Şarjlılarda 0.25 KW üzeri plaka istenenlerde plakalarını almaya devam ediyor.

Ancak bu şarjlıları kullananların çoğunda A 2 dediğimiz motor ehliyeti var tabi bunların yanında A2 veya A1 ehliyeti olmayanlarında ehliyetlerini almaları gerekiyor. Bu gibi uygulamalarımız yer yer zaman zaman devam edecek. Her yapılan uygulama Akhisar ve Akhisarlıların huzuru için olduğuda unutulmamalıdır” dedi.