Engin Pınardan Saadet Partisine İade-i Ziyaret

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Saadet Parti Akhisar İlçe Teşkilatı`nı iade-i ziyaret yaptı.


Gündem 10.10.2014 17:26:57 1506 0

Engin Pınardan Saadet Partisine İade-i Ziyaret

Akhisar Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu  Engin Pınar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek,  “Bizleri bu ziyariniz ile onurlandırdınız sizlere teşekkür ediyoruz. Ortak projelerde sizler ile çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin çalışmalarınızı izliyor ve görüyoruz.

Sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi. İlçe Emniyet müdürü Engin Pınarda “Akhisar’ın asayiş konusunda diğer bölgelere nazaran çok daha huzurlu bir kent ancak, trafik konusunda başarılı ve kalıcı işler için projeler üretmeye başladıklarını ve bu konuda sivil toplum örgütleri ile fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

Pınar, daha sonra şöyle devam etti “Şarjlı kullanıcılarının kask takma zorunluluğunu alışkanlık haline getiriyoruz. Bu uygulamalarımız Bayram nedeni ile biraz yavaşlamıştı ama bundan sonra yine devam edecek. Ekiplerim vatandaşa karşı daha duyarlı davranmaları konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Ancak Şarjlılarda ehliyet konusunda eğer plakası ve kaskı var ise zaten şimdilik durdurmuyorlar ekipler ama vatandaşında bunu su istimal etmeyip en kısa sürede ehliyetini de alması gerekli Şarjlılar da ve bisikletlerde ters yöne girenlere de gerekli cezai işlemler yapılacak.

Bilhassa şarjlılar gece ışıkları yakmadan dolaşıyorlar bunlara da gerekli cezaları kesilecek. Bizim çalışmalarımız Şarjlı ve motor kazalarında yaşanan ölümlü olayların bir nevi önüne geçmek olduğu da bilinmeli. İster Şarjlı olsun ister motor kaskını takmakla yükümlü bunun ile birlikte arkasında taşıdığı yolcunun da kask takmasının zorunlu olduğunu bilmesi gerekir. Bizler n bu uygulamalarımıza yer yer zaman zaman devam edeceğiz” dedi.