Erol Başnak birlikte Tahir Ün caddesi Esnafına Ziyarette Bulundu

Atso başkan adayı Erol Boşnak ve meclis aday üyeleri ile birlikte Tahir Ün caddesi esnafına ziyarette bulundu.


Gündem 16.09.2017 10:59:31 963 0

Erol Başnak birlikte Tahir Ün caddesi Esnafına Ziyarette Bulundu

Atso başkan adayı Erol Boşnak ve meclis aday  üyeleri ile birlikte Tahir Ün caddesi esnafına ziyarette bulundu.

Atso başkan adayı Erol Boşnak  Atso 5.meslek grubu, meclis üye  adayları  Sezgin Bilgisayar işletmecisi Sezgin Can ve Sıdan_Beliz dayanıklı tüketim malları Beko Bayisi yetkilisi Hakan Kuyumcu ile birlikte Tahir Ün esnafını ziyaret ettiler.

Ziyaretlerine yıllardır Akhisar´da fotoğraf sanatı ile uğraşan Foto Rasim ile başladılar.Rasim bey ile Akhisar´ın genel sorunları ve ticaret odasının işleyişi hakkında istişarelerde bulundular,Sonrasında Anıl Parfümeri,Kültür kitapevi ,Gürkom İşletişim,Özgür Kırtasiye,Turbo Net ve Çömçe ev yemeklerini ziyaret ettiler.

Esnafın genel olarak sorunları üzerine yaptıkları sohbetlerde, esnafın  en büyük sıkıntısı ticaret odasının onlara sahip çıkmamasıydı.Esnaf aylardır yolların kazılması ve bu çalışmalardan dolayı  işlerinin olumsuz yönde etkilenmesinden bahsetti. Ve bu konuda kimseden destek görmedik hiç kimse esnafa sahip çıkmadı.Biz burada en büyük desteği tabiî ki ticaret odasından bekliyorduk..Ticaret odası çok güçlü bir  sivil toplum kuruluşudur ,Akhisar´a  en büyük katkı ve desteği onların sağlaması gerekmektedir . Fakat daha bu güne kadar hiç bir şey  görmedik. Açıkçası artık boş vaatler karnımız tok dediler.

Erol Boşnak bu konuşmaların üzerine, biz  ekibim ile birlikte yapamayacağımız hiç bir işin sözünü vermiyoruz.Bizim vaatlerimize baktığınız zaman göreceksiniz ki, biz sadece gerçekleri ve yapacaklarımızı vaat ediyoruz dedi .Konuşmasının sonunda  esnaflardan  kendisini ve meclis üyelerini desteklemelerini  istedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ