Eryılmaz´ın adaylığı resmileşti

İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, düzenlediği basın toplantısı ile aday adayı olduğunu duyurdu.


Siyaset 9.05.2018 14:21:30 775 0

Eryılmaz´ın adaylığı resmileşti

İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, düzenlediği basın toplantısı ile aday adayı olduğunu duyurdu.

İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa´da bir restoranda düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını duyurdu. Manisa´da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına yönelik düzenlenen toplatıya İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ümit Akdağ, İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu üyesi Mustafa Enöz, İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Güldane Dörtbudak, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Filiz Tuğçe Ayrancı, Manisa Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ertuğrul Aytaç ve basın mensupları katıldı. Toplantıya Deniz Alya Eryılmaz da hazır buluanarak eşi Hasan Eryılmaz´a destek oldu.

?TUZAKLARI BOŞA ÇIKTI?

Eryılmaz, yaptığı açıklama ile 24 Haziran´da yapılacak olan baskın seçim sürecinin hızla ilerlemekte olduğunu belirterek,  milli irade sözünü ağzından düşürmeyenlerin baskın seçimle İYİParti´yi seçime sokmama tuzaklarının boşa çıktığını söyledi. Eryılmaz, şöyle devam etti: ?16 yıldır ülkeyi tek başına yöneten iktidar, galiba bir 16 yıl daha ülkeyi yönetme imkanı bulsa; milletimizin ve ülkemizin sorunlarına rağmen ?hala iktidar olamadım?, ?her şey ben olmalıyım, milletvekili nedir, millet nedir ki?? bakış açısıyla, demokrasiden uzak tavırlarıyla Türkiye Cumhuriyeti devletini uçuruma götürmekte ısrar edecektir. Türk milletinin yıllardır umutla beklediği adaleti, demokrasiyi, ekonomik refahı ve kardeşliği yeniden tesis edecek iyiler milletin huzurundadır. Milletin artık umudu kestiği, ummadığı bir anda milletin bağrından evladı fatihansayınMeral Akşener çıkagelmiştir. İktidar 16 yıl boyunca bu yollarda beraber birçok kimlikle yürümüştür.?

?MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMAKTAN VAZGEÇİN?

Saros, Balyoz, Ergenekon ve FETÖ olayları üzerinden iktidarı eleştiren Eryılmaz, şöyle devam etti: ?Partilerini kurarken şeytan Saros´la emniyeti, yargıyı, orduyu, bürokrasiyi, kısacası devleti terör örgütlerine teslim ederken, şerefli Türk Ordusu´na kumpas kurarken, Balyoz, Ergenekon, askeri casusluk ve nice sözde davalarda FETÖ terör örgütüyle, Oslo ihanet süreçlerinde, Habur rezaletinde, Dolmabahçe mutabakatlarında ve sözde çözüm sürecinde PKK terör örgütü ile, sözde Kobani ve Suriye´nin ayrışmasında 29 Ekim günü Türkiye Cumhuriyeti devleti topraklarından törenle geçirdiği YPG terör örgütü ile; Irak, Suriye, Libya parçalanırken ve milyonlarca Müslüman, masum insan ölürken varlıklarının sebebi abileri ile beraber yürümüşlerdir bu yollarda. Üç cümle Türk siyasi hayatına kara bir leke olarak kazınmıştır. Ne istediniz de vermedik, kandırıldım, Allah´ım affetsin beni. Biz Cenab-ı Allah´ın işine haşa karışamayız! Ama bu kullar, bu millet ve bu tarih sizi affetmeyecek! Milleti aptal yerine koymaktan vazgeçiniz.?

Ülkenin ekonomik kriz sürecinden geçtiğini ve ülke geleceği için kavga ve kutuplaşmanın artık geride kalması gerektiğini ifade eden Eryılmaz, ?Ekonomik kriz insanlarımızın belini bükmüş durumda. Dolar almış başını gitmiş. Saman ithal, et ithal, mercimek ithal, kalem ithal, telefon ithal ama bir iddia var ki; iktidar yerli ve millli olduğundan ısrar ediyor. 70 milyar dolarlık sizden önceden gelen tüm hükümetlerin yaptığı üretime yönelik tesisleri sattınız. Allah aşkına söylesinler. Hangi fabrikayı yaptılar? Milletimiz yorgun, milletimiz üzgün. Türk milletinin umutla beklediği adaleti, demokrasiyi, güçlü parlementer sistemi, ekonomik refahı, kardeşliği, onurlu ve akılcı dış politikayı yeniden tesis etmek için iyiler milletin huzurundadır. Bürokrasideki, sivil toplum kuruluşlarındaki ve 38 yıllık hayatımdaki tecrübelerimi genel başkanımız sayın Meral Akşener´in ?Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer? sözünden feyz alarak 24 Haziran´da yapılacak 27. dönem milletvekili seçimlerinde iyilerin safında, İYİ Parti´de, güçlü bir Manisa ve güçlü bir Türkiye için milletvekili aday adaylığımı sizlerle paylaşmak istedim. Daha önceki seçimlerde Manisa için kendi adımıza en yüksek noktaya koyduğumuz profesyonel seçim çalışması çıtasını daha da yukarılara çıkararak gidilmedik kapı, devletini ve milletini seven hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun herkesimi kucaklayarak, büyüyerek dokunmadık el, temas etmediğimiz göz kalmayacağının sözünü vererek, ?Türkiye İYİ olacak? sözleriyle hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.? Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ