ERYÜKSEL ; TÜRKİYE´NİN CUMHUR İTTİFAKINA İHTİYACI VAR

Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.


Siyaset 29.01.2019 14:11:18 1086 0

ERYÜKSEL ; TÜRKİYE´NİN CUMHUR İTTİFAKINA İHTİYACI VAR

Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Programa Eryüksel´in yanı sıra Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Sayın, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulu katıldı ve onları Ulusoy ile birlikte ATSO Meclis Başkanı Feride Sakarya ve ATSO yönetim kurulu üyeleri karşıladı

Akhisar´ımızı En İyi Şekilde Temsil Ediyorsunuz"
ATSO başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Akhisarspor´un başarılarından dolayı Eryüksel´i tebrik etti ve ona teşekkür etti. "Bir zamanlar odalar birliği toplantılarında Akhisar´ı, Akşehir ve Aksaray ile karıştırıyorlardı. Şimdi ise toplantılara girdiğimde ´Ziraat Türkiye Kupasının sahibi geldi´ diyorlar ve bu bizi onure ediyor." dedi. "Futbol olarak marka haline geldik ama kent ve şehir olarak herhalde eksikliklerimiz var, umarım sizlerin çabalarıyla şehir olarak da marka haline geleceğiz" diyerek Eryüksel´e güvendiğini dile getirdi.

"Şu Üniversiteyi Artık Akhisar´ımıza Kazandıralım"
Akhisar OSB´nin doluluk olarak %100´e ulaşmasının Akhisar için çok önemli olduğunu söyleyen Ulusoy başkan Eryüksel´den özel ricada bulundu. "Şu Üniversiteyi Artık Akhisar´ımıza Kazandıralım"  cümlesiyle söze giren Ulusoy, Akhisar´ın 4 yıllık iyi bir fakülteyi hakettiğini söyledi. Ulusoy, "Akhisar ekonomisi 30 ilden daha büyükken bir üniversitesi olmaması hayal kırıklığı" dedi.

"Akhisar´daki Eksiklikleri Bir de Biz Geldikten Sonra Görün"
Akhisar´da ekskliklerin fazla olduğundan yakınan Eryüksel, bunun için bu yola çıktıklarını ve bu eksikliklerin üstesinden farklı bir dokunuşla geleceklerini söyledi. "Gerçekleşmeye çalıştığımız şey Akhisar´ın başkanı olmak değil, hizmetkârı olmak. Bizim dönemimizde bir farklılık olacaksa önce bu olacak." dedi ve halkın içinde gezen bir başkan olacağının sözünü verdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ