Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Akhisar Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.


Gündem 7.02.2016 19:30:32 422 0

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Akhisar Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Oda Başkanları ve çok sayıda esnaf katıldığı Genel Kurul Toplantısında Divan başkanlığına Alaşehir Esnaf Kefalet Kooperatif başkanı ve Bölge Birliği 2.ci başkanı Gündüz Karaoğlan, Divan Başkan vekilliğine Bölge Birlik 2. Başkanı Halil Aşık, Katip üyeliklere Manifatura ve Tuhafiyeciler odası Esnaf Başkanı Ruşen Üren, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası başkanı Zekeriya Açıkgöz seçildi.

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Genel Kurulda Faaliyet ve denetim raporunu Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli okudu. Hasan Genli;" Akhisarlı esnaf kardeşlerimizin her zaman yanındayız, onların çıkarları doğrultusunda yaptığımız çalışmalarla devam edeceğiz. 2016 yılının Akhisarlı esnafımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.

            Bilanço ve kesin hesap raporunu  Muhasebe Müdürü Erkan Hızlı, Denetim kurulu raporunu Halil Cengez okudu.

            Yönetim ve Denetim kurullarının ibrasından sonra dilek ve temenniler bölümüyle Olağan Genel Kurulu sona erdi. 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ