Estetik ve Güvenlik Kazandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar 2. Nakliye Caddesi´nde gerçekleştirdiği çalışmayla mevcut caddeyi yepyeni bir görünüme kavuşturdu.


Gündem 7.12.2017 18:01:12 721 0

Estetik ve Güvenlik Kazandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar 2. Nakliye Caddesi´nde gerçekleştirdiği çalışmayla mevcut caddeyi yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Cadde de MASKİ tarafından ilk olarak yağmur suyu hattı çalışması yapıldı. Akabinde gerçekleştirilen kilit parke döşemesinin ardından, son olarak da caddede aydınlatma çalışması yapılarak hem şehir estetiğine, hem de güvenliğine katkı sağlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi bir yandan şehrin alt yapısına köklü çözümler üretirken, bir yandan da üst yapı yatırımları ile şehrin görüntüsünü güzelleştiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Akhisar 2. Nakliye Caddesi´ni baştan aşağı yeniledi. MASKİ tarafından mevcut caddede ilk olarak yağmur suyu hattı çalışması yapıldı. Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından 2. Nakliye Caddesi´nde üst yapı çalışmaları başlatıldı. Kilit parke döşeme çalışmasının ardından da yapılan aydınlatmayla birlikte 2. Nakliye Caddesi gecesi ve gündüzüyle güzel bir görünüme kavuştu. Caddenin yeni görünümüyle büyük beğeni topladığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar´a hayırlı olmasını diledi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ