Eyüp Aslan, Marangozlar Odasına Adaylığını Açıkladı

Akhisar´da 2 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan 276 üyesi bulunan Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası seçimleri öncesi Eyüp Aslan başkan adaylığını açıkladı.


Gündem 19.01.2018 01:01:42 747 0

Eyüp Aslan, Marangozlar Odasına Adaylığını Açıkladı

Akhisar´da 2 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan 276 üyesi bulunan Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası seçimleri öncesi Eyüp Aslan başkan adaylığını açıkladı.

Tadhisar Fırın Cafe´nin Teras katında düzenlediği toplantıda ?Alışılmışın dışında bir yönetim olmaya talibiz sloganıyla oda başkanlığına talibiz? diyen Eyüp Aslan; ?1972 yılında Gördes´in Boyalı mahallesi doğdum. 1986 yılında Akhisar´da çıraklıktan başladığım marangozluk mesleğini 2016 yılına kadar devam ettirdim. 2016 yılından sonra ahşap ve torna üzerine mesleğini sürdürmekteyim. 2 çocuk sahibiyim. Rahmetli başkanımız Recep Akkaya´nın oda başkanlığında 1 dönem yönetim kurulu üyeliği görevi yaptım.

Odamızın 2 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerinde arkadaşlarımız ile birlikte yola çıktık. Sadece ben olarak değil biz olarak hareket etmek için. Bu seçimlerde başkan adaylığımı açıklıyorum. Odamızda yöneticilik yapmış olmamız ve ekibimizdeki deneyimli arkadaşlarımızla birlikte üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız.

Başta rahmetli başkanımız Recep Akkaya´nın yarım kalan projeleri olmak üzere, ekibimiz ile oda üyelerimizin her zaman yanında olarak yeni projeler üreteceğiz. Tüm üyelerimize eşit olarak bu projelerden faydalanmalarını sağlayacağız. Alışılmışın dışında bir yönetim olmaya talibiz.

Üyelerimizin haklarını her zaman savunarak birlik ve beraberlikten vazgeçmeden ekibimizle yola çıktık. Hep birlikte güçlü bir kadro ile çıktığımız bu yolda tüm üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Başta bizimle birlikte bu yola çıkan arkadaşlarımıza olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Allah´ın izniyle Marangozlar Odasının ne işe yaradığını bizimle fark edeceksiniz.

Aday olan diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.? Dedi.

Öte yandan başkan adaylığını açıklayan Eyüp Aslan´ın yönetim listesinde Bayram Yaşar (2M Mobilya), Aykan Tanrıverdi (Aykan Mobilya), Erkan Vardar (Mithat Mobilya), İsa Teker (Belek Mobilya), Metin Aydın (Nur Yapı), Mustafa Mutlu (Mutlu Mobilya)

Denetim Listesinde ise Ensar Atakul (Radikal Mobilya), Selçuk Kale (Ercan Mobilya), Mehmet Aydın (Aydın Mobilya) oluştu.

Yedeklerde Mustafa Cemren (Cemren Mobilya), Ümit Kaya (Modek Mobilya), Halil İbrahim Afşar (Afşar Mobilya), Yaşar Akgün (Nil Mobilya), İsmail Aydemir (Aydemir Mobilya), Ahmet Baturoğlu (Baturoğlu Mobilya), Ferdi Mülayim (Üstün Çilo), Mehmet Alpaslan (Alp Mobilya), Nejmi Dönmez (Nemodek), Olcay Ercan Dal (Dalsan Çelik Kapı)  

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK