FEVZİ KESKİNOĞLU ANADOLU LİSESİ İNGİLTERE´DE PROJE GÖRÜŞMELERİNE KATILACAK

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi, masrafları Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitimi Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ile Türkiye Ulusal Ajansı tarafından karşılanmakta olan Erasmus+ Ka2 projesi çalışmalarına devam ediyor.


Eğitim 18.02.2017 13:46:30 708 0

FEVZİ KESKİNOĞLU ANADOLU LİSESİ İNGİLTERE´DE PROJE GÖRÜŞMELERİNE KATILACAK

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi, masrafları Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitimi Gençlik Programları  Merkezi Başkanlığı ile Türkiye Ulusal Ajansı tarafından karşılanmakta olan Erasmus+ Ka2 projesiçalışmalarına devam ediyor.

    Okul müdürü Yasin Doru ?Okulumuzda gerçekleştirilen ERASMUS+ Ka2 Okul Ortaklıkları projesi  2016-2018 yılları arasında devam edecek olan proje çalışmalarının ikinci toplantısını İngiltere Exeter, Tavistock´ ta gerçekleştirecektir.

       Toplantıdaki konumuz matematik derslerinde kullanılabilecek Kinestetik öğretme ve öğrenme yöntemlerinin tartışılması ve yeni yöntemlerin geliştirilmesi üzerine olacaktır. Okulumuz matematik öğretmenlerinin katılımıyla iki adet öğretme metodu geliştirilmiş ve bazı sınıflarda uygulaması yapılmış olan Kinestetik öğretme yöntemlerini tanıtmak amacıyla İngiltere´deki toplantıya okulu temsilen Okul Müdürü Yasin Doru, Müdür Yardımcısı ve Proje Koordinatörü İsmail ARSLAN ve İngilizce Öğretmeni Hacer ARSLAN katılacaklardır. Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesinde eğitim adına güzel işler yapılmaya devam edilmektedir. İlerleyen aşamalarda bu Kinestetik öğretim metotlarını diğer dersler için de geliştirecek ve yine bu metotları hem yerelde hem de uluslar arası alanda tanıtılmasına devam edeceğiz? dedi.

Hedefimiz Eğitim Kalitesini Daima Yukarıya Taşımak

Hedefimiz eğitim kalitesini daima yukarıya taşımak diyen Okul Müdürü Yasin Doru, ?Bu projenin, okulumuzda farklı bir dinamizm oluşturduğunu, önümüzdeki yıl öğrencilerin de bu toplantılara katılmalarıyla, okulumuzda eğitim öğretim faaliyetlerinin daha farklı boyutlara geleceğini ifade etti. Okulumuz idaresi ve öğretmenleri olarak eğitimdeki yeni yaklaşımları sürekli takip ettiğimizin ve okulumuzdaki eğitim kalitesini daima yukarılara taşımak için sürekli kendimizi yenilediğimizin ve geliştirdiğimizin bilinmesini istiyoruz. Biz öğrencilerimize son derece profesyonel yöntemlerle hak ettikleri kaliteli eğitimi sunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda hem yerelde hem de uluslar arası çalışmalarla deneyimlerimizi ve ufkumuzu geliştirmenin yollarını arıyoruz. Okulumuzu gelecek dönemlerde ilk sıralarda tercih edilen okullar arasına yerleştirmede ve üniversite yerleştirme başarı oranlarında artışlar hedefliyoruz.

      Bu projedeki ortaklarımızla Romanya´daki ilk toplantımızda çok güçlü bağlar oluşturduk. Gerçek anlamda takım ruhunu yakalamış bulunmaktayız. İngiltere´deki toplantımızda bu bağları daha da güçlendirip Litvanya, Romanya, Kıbrıs, İngiltere ve Portekiz ile eğitimin her aşamasında deneyim paylaşımımızı sürdüreceğiz? diyerek düşüncelerini ifade etti. 

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK