Finalin Adı; Dağdere ve Akhisarspor

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği Turhan Poyraz Futsal turnuvasında finalin adı belli oldu.


Spor 24.03.2016 12:12:37 372 0

Finalin Adı; Dağdere ve Akhisarspor

Dün akşam Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan çekişmeli ve zevkli yarı finallerin ardından finalde müsabaka yapacak takımlar belli oldu. Yar final müsabakalarında ilk karşılaşmada Dağdere, Hastane takımını 8-4 yenerek finale adını yazdıran ilk takım oldu. Günün ikinci karşılaşmasında ise ilk devresi büyük çekişmeye sahne olan Akhisarspor, Ayvaz Dede İmam Hatip Ortaokulu´nu 14-8 yenerek finalde Dağdere´nin rakibi oldu.

25 Mart Cuma günü saat 20.00´de Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Açık Amaçlı Spor Salonu´nda Dağdere ile Akhisarspor arasında yapılacak müsabakayı  Manisa bölge hakemi ve 2014-2015 sezonunda hakemliği bırakan Yunus Yıldırım yönetecek.

Akhisar´a 45 kilometre uzaklıkta bulunan Dağdere Mahallesinde İlköğretim Okulu öğretmenlerinden oluşan Dağdere takımı kupayı almayı hedeflerken, kadrosunda özellikle Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor´un eski profesyonel futbolcuları Cem Kavçak, Harun Tayfun ve Özhan Keskinkale gibi oyuncuları bulunduran Akhisarspor takımının da gözü bu ilk turnuvanın kupasında olacak.

Final müsabakası öncesi saat 19.00´da ise Hastane takımı ile Ayvaz Dede İmam Hatip Ortaokulu arasında 3´ncülük ve 4´ncülük müsabakası yapılacak.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ