Futsal turnuvasında şampiyon 1970 Akigo takımı oldu

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği salon futbolu Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş Akhisar 3. Futsal Turnuvasında yapılan final müsabakası ardından şampiyon 1970 Akigo Taraftarlar Derneği takımı o


Spor 27.04.2018 13:47:15 705 0

Futsal turnuvasında şampiyon 1970 Akigo takımı oldu

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği salon futbolu Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş Akhisar 3. Futsal Turnuvasında yapılan final müsabakası ardından şampiyon 1970 Akigo Taraftarlar Derneği takımı oldu.

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda dün akşam yapılan final müsabakasında 1970 Akigo Taraftarlar Derneği takımı rakibi İl Ambulans takımını konuk etti. Karşılaşmanın ilk devresi 3-2 Akigo takımının üstünlüğü ile geçildi. İkinci devre ise 7-4 üstünlük sağlayan taraf olan 1970 Akigo Taraftarlar Derneği turnuva sonunda şampiyon olan takım oldu.

Turnuvaya ismi verilen Akhisarsporlu eski futbolcular Hüseyin Çeçen ve Armağan ÖZeş´in de katıldığı final müsabakaları sonunda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, turnuva anısına 45 numaralı isimleri yazılı çerçeve içinde formalarını takdim etti. Turnuvanın üçüncülük ve dördüncülük müsabakasında Garnizon takımı sahaya çıkamayacağını ilan etmesi üzerine Eczacılar Odası turnuvanın üçüncüsü oldu ve kupasını Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay´ın aldı. Turnuvanın ikincisi olan İl Ambulansa ise kupasını Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi takdim ederken son olarak sahaya çıkan şampiyon 1970 Akigo Taraftarlar Derneği takımına kupasını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı takdim etti.

Kupa takdimi öncesi konuşan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?Akhisarspor ile başlayan spor kültürümüz Temeltaşlarından ikisi bugün aramızda birisi Hüseyin Çeçen diğer ise Armağan Özeş´dir. Onlar bizim büyüklerimiz ve bizler için çok değerlidir. Sağlıklarında onlara böyle bir gururu yaşatmak onlar adına böyle organizasyon düzenlemek ayrı bir gurur vericidir. Böyle bir organizasyona da sahip çıkan tüm katılımcılara teşekkür ederim? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ