Eryüksel´den Çarpıcı Açıklamalar

Spor Toto Süper Ligde mücadele veren tek Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor´da Cihat Arslan´ın imza töreninin ardından kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Spor 16.06.2015 15:45:08 1959 0

Eryüksel´den Çarpıcı Açıklamalar

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel: ?Takımın iskeletini büyük ölçüde koruyacağız. Ancak yeni statüye göre 24+4 olarak 4´ü altyapıdan olmak üzere 28´den fazla sözleşmeli oyuncumuz olmuyor. Bunu da göz ardı etmeyerek hocamız ve ekibiyle beraber inşallah en uyumlu bir şekilde lige hazırlanacağız.

1 TEMMUZ´DA TOP BAŞI YAPACAĞIZ

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz´da Akhisar´da başlayacaklarını belirten Eryüksel: ?1 Temmuz´da takım olarak Akhisar´da toplanıp ilk idmanımızı şehrimizde yapacağız. Ardından 1 yurtiçi kampı ve bir yurtdışı kampı geçirdikten sonra hayırlısıyla lige başlayacağız. Yurtiçinde kamp yeri olarak Erzurum´da olabilir yurtdışı olarak Avusturya veya Almanya´da kamp yapmayı planlıyoruz.?

BİLAL´İ KAYBETMEK İSTEMEYİZ

Galatasaray´ın transfer gündeminde olan Bilal Kısa hakkında açıklama yapan Eryüksel; ?Bilal´in federasyon nezrinde sözleşmesi bitti. Ancak Bilal ile bizim aramızda ayrı bir sözleşme var. Bir süreç yaşıyoruz. Ancak biz Bilal´le devam etme yönündeyiz. Bizim kaptanımız ve iyi bir oyuncumuz. Onu kaybetmek istemeyiz. Galatasaray cephesinin Bilal ile bizim aramızda ki sözleşmeden muhtemelen haberleri yok. Sözleşmede belli bir miktar yazıyor. Bilal 1 Milyon TL getirdiğinde boşa çıkar. Tabi bu sözleşme gideceği kulübü bağlamıyor futbolcuyla kulüp arasında olan bir mesele. Bununda bilinmesi gerekiyor. Galatasaray´dan bize resmi bir teklif gelmedi? dedi.

5 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILIYOR

Teknik Direktör Roberto Carlos döneminde kadro dışı kalan Yunan golcü Theofanis Gekas ve takımda ki iç transfer konularına değinen Eryüksel; ?Gekas bize faydalı olan iyi bir oyuncu. Tekrar onu gündemimize alacağız. Şuana kadar UEFA´ya kulübün veya Gekas´ın bir başvurusu olmadı. Gekas´la tekrar bir görüşme yapacağız. Cihat hocayla da bu konuyu görüştük. Yeni sezonda gönderilecek oyuncular, kendisine kulüp bulmasını söyleyeceğimiz 5 tane oyuncu var. Belki 1-2 oyuncu daha gidebilir. Kiralık oyuncular takıma dönecek. Hocamız ve ekibimizin gözlemleri ardından tekrar kiralanacak veya kulüpte bizimle kalacaklar? dedi.