GDZ Elektrik Dağıtımdan çözüm üreten uygulama ?Muhtarlarımızı Dinliyoruz?

GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş., ilkini Bornova´da başlattığı ?Muhtarlarımızı Dinliyoruz? Toplantıları´nı hizmet bölgesindeki tüm ilçelerine yaydı.


Gündem 9.02.2017 15:41:55 321 0

GDZ Elektrik Dağıtımdan çözüm üreten uygulama ?Muhtarlarımızı Dinliyoruz?

GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş., ilkini Bornova´da başlattığı ?Muhtarlarımızı Dinliyoruz? Toplantıları´nı hizmet bölgesindeki tüm ilçelerine yaydı.

 

Uygulama kapsamında muhtarlar, GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. yöneticileriyle bir araya gelerek bölgelerindeki elektrik dağıtım ile ilgili sorunlara çözüm arıyor. Muhtarların hizmet bölgelerindeki şikayet konuları tespit edilerek, çözüm geliştirilirken diğer yandan da muhtarlara bölgelerindeki yatırım planları ve Çağrı Merkezi´nde muhtarlara özel yürütülen VIP çalışması hakkında bilgi veriliyor.

GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Metin Demirdağ ?Mahallenin tüm sorunlarını en iyi bilen kişiler muhtarlardır. Biz de bu düşünceden yola çıkarak ilkini Ocak ayında gerçekleştirdiğimiz ve sürdürülebilir hale getireceğimiz ?Muhtarlarımızı Dinliyoruz? toplantılarımıza başladık.

Muhtarlarımızın görev bölgelerinde, sunduğumuz hizmetlerle ilgili sorunlarını dinliyor ve çözümler üretiyoruz. Ayrıca toplantılarda muhtarlarımıza, görev bölgelerinde yapılan ya da yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi veriyoruz. ? dedi.

Mahallelerin sorunlarını çözersek şehirlerde sorunlar son bulur

Demirdağ sözlerine şöyle devam etti;? Bu toplantıların amacı; görev bölgelerindeki sorunlarını en iyi bilen kişiler olan muhtarlarımızı dinleyerek sorunlarına çözümler üretmek. Mahallelerin sorunlarını çözersek şehirlerde sorunlar son bulur. Amacımız muhtarlarla yürüttüğümüz interaktif iletişim sayesinde müşteri memnuniyetini yükseltmek.?

Teşekkür mektupları geliyor

Muhtarlardan da çok olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Demirdağ şunları söyledi; ?Muhtarlarımız bu uygulamadan çok memnunlar öyle ki bazı bölgelerdeki muhtarlarımızdan toplantı sonrasında teşekkür mektupları almaya başladık. Bu tür geri dönüşler başlattığımız uygulamanın ne derece doğru olduğunun en büyük göstergesidir.?

Çağrı Merkezi Muhtarlar VIP Hizmeti

Demirdağ; Çağrı merkezinde başlatılan uygulama için ? Bir diğer önemli husus Çağrı Merkezimizde muhtarlara özel yürütülen VIP hizmet çalışmasıdır. Hizmet bölgemizdeki tüm muhtarlarımızın telefon numaraları (cep, ofis, ev) sisteme tanımlandı. Bu sayede çağrı merkezimizi arayan muhtarlar beklemede kalmadan müşteri temsilcisine ulaşabiliyor.? bilgisini verdi.

Tüm paydaşlarla ilişkilerimizi önemsiyoruz.

Tüm paydaşlarla olan ilişkilerini çok önemsediklerini belirten Demirdağ sözlerini şöyle noktaladı; ? İzmir ve Manisa İllerine Elektrik Dağıtım hizmetini gerçekleştiren bir şirket olarak bölgemizde hizmet veren diğer paydaşlarımızla, kamu kurum ve kuruluşları ile ilişkilerimizi daima sıcak tutuyor ve koordineli çalışmalar yürütüyoruz.?

GDZ Elektrik Dağıtım Hakkında

GDZ Elektrik Dağıtım, 2013 yılından itibaren İzmir ve Manisa illerinde elektrik dağıtım hizmeti vermektedir. GDZ Elektrik Dağıtım, hizmet bölgesinde 3.061.090  aboneye yıllık 14 milyon MWh elektrik dağıtımı yaparak kesintisiz, kaliteli, güvenli ve sürekli elektrik sunmak üzere dağıtım altyapısının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknolojik yatırımları gerçekleştirmektedir.

Müşteri odaklı çalışma anlayışıyla abonelerine en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiş olan  GDZ Elektrik Dağıtım´ın  İzmir ve Manisa illerinde 47 hizmet merkezi bulunmaktadır. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ