GENÇ DOKTORLARIN İLK GÖREV HEYECANI

Sağlık Bakanlığı tarafından atanan 6 ( altı ) tıp doktoru Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde göreve başladı.


Sağlık 8.10.2019 14:46:03 1642 0

GENÇ DOKTORLARIN İLK GÖREV HEYECANI

Sağlık Bakanlığı tarafından atanan 6 ( altı ) tıp doktoru Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde göreve başladı.
Sağlık Bakanlığının 88. Dönem Devlet Zorunlu Hizmet Yükümlülüğü kurası çerçevesinde, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine ülkemizin değişik üniversitelerinin tıp fakültelerini bitiren 6 ( altı )  adet tıp doktorunun ataması yapıldı. Geçtiğimiz hafta itibariyle hastaneye başlayış yapan genç doktorlar, Kalite Birimi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Eğitim Birimleri tarafından oryantasyon programına alındı. Çalışma düzenleri ve hastanede karşılaşabilecekleri durumlar hakkında bilgilendirilen hekimler Ekim ayı itibariyle acil serviste görevlerine başladı.
Oryantasyon toplantısında konuşan Acil Servis Hizmetlerinden sorumlu Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr.Sinem ALBAYRAK,  ? Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi gerek ilimiz gerekse ülkemiz sağlık camiası içinde her zaman başarıları ve güvenli,kaliteli hizmetiyle ön planda olan, ekip çalışmasına ve personeline önem veren bir kurumdur. Sizlerin de aramıza katılmasıyla acil servis hekim kadromuz daha da güçlendi. Sizlere kapılarımız her zaman açık, her çeşit sorunuzda yanınızdayız. Acil servis gibi yoğun tempolu bir birimde görevebaşlıyorsunuz, hepinize başarı ve kolaylıklar diliyorum.?
Konuyla ilgili bilgisine başvurulan Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol KARACA ?Meslek hayatlarının başında olan hekim arkadaşlarıma başarılar ve Akhisar halkına da hayırlı olmasını diliyorum.  Acil servis gibi stresli bir ortamda göreve başlayan hekimlerimizin, halkımızla karşılıklı anlayış ve özveriyle çalışacağına, tıp etiğini ön planda tutarak mesleklerini icra edeceklerine, halkımıza kaliteli sağlık hizmeti sunacaklarına eminim.? dedi.



Haber Kaynak : HABER MERKEZİ