GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Akhisar şube başkanı Murat Yavaş On federasyonun bağlı olduğu gençlik ve spor konfederasyonunun genç neslin sporu seven toplumda katılımcı ve üretken kişiler olmasını sağlamayı hedeflediğini belirtti.


Gündem 26.10.2014 21:51:42 2059 0

GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Akhisar Şubesi  ilk toplantısını yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantı sonrası basına  açıklama yapan  Murat Yavaş  Akhisar’daki oluşumun tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

 

HEDEF HAYATI VE İNSANLARI SEVEN BİR GENÇLİK

 

Murat Yavaş yaptığı açıklamasında “Gençlik ve spor konfederasyonunun ülkemiz insanına sağlayacağı çok katkı olacaktır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin kültürlü, sağlıklı, sporu ve üretkenliği seven sorumluluk almaktan korkmayan ve birlikte iş yapabilme keyfini yaşayan bireyler olarak yetişmesi bizim en büyük dileğimiz. Bu amaç doğrultusunda Akhisar’da ,  çevre belde ve mahallelerde yaşayan gençlerimizle birlikte çok güzel projeleri birlikte gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Yönetimimize aldığımız birbirinden değerli arkadaşlarımızla gerçekçi hedefler belirleyip başta Akhisarımız olmak üzere genelde de  tüm ülke gençliğinin topluma faydalı ve üretken, kişilik sahibi, sorumluluk almayı seven, birlikte iş yapmaktan keyif alan bireyler olarak yetişmesi  hedefine ulaşmak için ileriki günlerde kamuoyu ile paylaşacağımız çok güzel projeleri hazırlıyoruz. “dedi.

 

GENÇLER İYİ ARKADAŞLIKLAR KURMALI

 

    Gençlerin arkadaşlık ilişkilerinin önemine vurgu yapan Murat Yavaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi.  “Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, kendi kültür değerlerine saygılı, aileleri ile aralarında problem yaşamadan gelişimlerini tamamlamalarında en büyük etken arkadaşlık ilişkileridir. Bir sosyal sorumluluk projesi veya sportif bir etkinlik yada sanat faaliyeti  yapmayan gençlerin büyük çoğunluğunun suç unsurları ile karşı karşıya olduğunu düşünüyoruz. Gençleri  faaliyetlerimizin içine alarak ya da yaptıkları doğru çalışmaları destekleyerek bunu sağlamayı ümit ediyoruz.  Kendi iş hayatlarında  başarılara imza atmış yönetimdeki bu arkadaşlarım tecrübe ve bilgi birikimlerini bizimle paylaşıyor ve değerli zamanlarını ayırıp birlikte çalışıyoruz. Kendilerine bu özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyor , birlikte başarılı çalışmalara imza atmayı diliyorum.”