GENÇLİK BULUŞMALARINI SÜRÜYOR

Akhisar Müftülüğü ?Gençliğe Değer Projesi? kapsamında gençlik buluşmalarını sürdürüyor.


Gündem 9.01.2021 12:33:50 1387 0

GENÇLİK BULUŞMALARINI SÜRÜYOR

Akhisar Müftülüğü ?Gençliğe Değer Projesi? kapsamında gençlik buluşmalarını sürdürüyor.

Akhisar İlçe Müftülüğü, din hizmetlerini etkin ve verimli bir şekilde toplumun her kesimine sunma çalışmaları kapsamında gençlerin milli ve manevi açıdan yetişmesine rehberlik etmeye devam ediyor.

 Bu doğrultuda oluşturulan ekipler; bu hafta Dağdere Mahallesinde vaizler, din hizmetleri uzmanı ve bölgede görev yapan din görevlileri gençlerle ´´Gençliğe Değer Projesi´´ kapsamında bir araya gelerek, Müftülüğün gençlere yönelik hizmetleri ve pandemi sonrası yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgilendirme ve istişareler gerçekleştirdi. Mahalle halkına ve gençlere, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarının tanıtımı gerçekleştirildi ve yayınlardan hediye takdim edildi.

Yapılan ziyaretlerde aynı zamanda Mahallenin en yaşlıları, engellileri, öksüz ve yetimleri de ziyaret edilerek onlara hediyeler verildi.

İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu,"Ekiplerimiz, her hafta Bir Mahalleyi ziyaret ederek, orada bulunan din görevlisi arkadaşlarımızla ve Mahalle halkıyla gençlerle beraber oluyorlar. Manevi destek sağlamak amacıyla yaşlılarımızı, engellilerimizi ve Şehit yakınlarını ziyaret ederek onların her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyorlar. Bu ekip çalışmasını önemsiyoruz ve halkımızdan güzel dönüşler alıyoruz." dedi.

 

Müftülüğün rehberlik hizmetlerinden dolayı gençler ve ziyaret edilen mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ