Gülbeyaz-ı Ziyafet, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Akhisar´ın ilk ve tek kuzu çevirme işletmesi Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Gülbeyaz Şirketler Grubu bünyesine dahil ettiği Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Park Yaşam Alanı içinde bulunan Gülbeyaz Yüzme Havuzu


Gündem 10.01.2017 12:07:06 435 0

Gülbeyaz-ı Ziyafet, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Akhisar´ın ilk ve tek kuzu çevirme işletmesi Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Gülbeyaz Şirketler Grubu bünyesine dahil ettiği Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Park Yaşam Alanı içinde bulunan Gülbeyaz Yüzme Havuzunda Akhisarlı yerel basın mensuplarına kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltı programında konuşan Gülbeyaz-Et Entegre ve Sucuk Dolum Tesisleri Genel Müdürü Yaşar Artar, ?Çok özel mana taşıyan Çalışan Gazeteci Dostlarım. Bugün burada çok anlamlı ve özel bir gün adına toplanmış bulunuyoruz. Halkın gözü ve kulağı olan, zor şartlar altında çalışan basın sektörünün siz emekçileri, kıymetli arkadaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü adına bir araya geldik. Basın mensuplarımız, haberleri doğru ve tarafsız, farklı görüş ve düşünceleri ise nesnel bir şekilde ortaya koyarak halkımızın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi gibi kutsal bir görevi ifa etmektedirler. Görevlerini ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde büyük fedakarlıklarla yerine getiren; hepimizin gözü, kulağı ve sesi olan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü en içten duygularımla kutlarım. Katılımcı demokrasinin, sakin savunucuları olarak hem milli değerlerin korunması, hem de halkın doğru haber alarak etik değerlerin ve çevre bilincine olan katkınız azımsanamaz. Ama sizler her zaman olduğu gibi tevazu göstererek, sessiz sedasız kahramanlıklarınızı sürdürüyorsunuz. Bazen haber yaparken aldığınız maaşınızın onlarca katında üzerinize zimmetli, makineleriniz kırılıyor. Acımasızca darp ediliyorsunuz. Bazen zor koşullarda görev yaparken donma tehlikesi geçiriyor, ölümle burun buruna geliyorsunuz. Bazen kör kurşunlara hedef oluyorsunuz. Yılmadan haber peşinde koşan gazeteciler olarak, içinizde yaşattığınız atılıma demokrasinin, sakin savunucuları olarak hem milli değerlerin korunması, hem de halkın doğru haber alarak etik değerlerin ve çevre bilincine olan katkınız asla yok sayılamaz. Sizler haber peşinde koşan gazeteciler olarak, içinizde yaşattığınız Hasan Tahsin, Abdi İpekçi, Uğur Mumcu ruhu hep yaşasın. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü yöre ve bölgemizin tüm basın emekçilerine kutlu olsun. Hep var olun? diyerek sözlerini tamamladı.

Gülbeyaz Şirketler Grubu bünyesine dahil ettiği Gülbeyaz Yüzme Havuzunda kahvaltı programında konuşan Gülbeyaz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Taşkıran; ?Akhisarlı basın mensuplarımızın bu önemli günü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum. Bugün burada çok anlamlı ve özel bir gün adın toplanmış bulunuyoruz. Halkın gözü ve kulağı olan, zor şartlar altında çalışan basın sektörünün siz değerli emekçileri, kıymetli arkadaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü adına bir araya geldik.

Bizleri kırmayıp bu çok özet mana taşıyan güne bir araya gelebilme coşkumuzda yanımızdasınız, bizleri onurlandırdınız. Gazetecilik, toplumun gelişmesinde çok önemli ve büyük sorumluluklar taşıyan bir meslek. Emekçi gazetecilerimiz, şartlar ve imkanlar ne olursa olsun görevlerini en iyi şekilde yerine getirme için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. İlkeli, kaliteli, tarafsız habercilik anlayışı içinde görev yapan basınımızın güzide temsilcilerinin, bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da kentimizin sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine tarafsız olarak ses olma misyonunu sürdüreceğine inancım tamdır.  Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Önder Atatürk´ün ?basın bir milletin müşterek sesidir´ ilkesinden hareketle, basın ahlak esasları çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü bir kez daha içtenlikle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum? dedi.

(K.M.)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ