Güreşçileri Özmekik uğurladı

Güreşçileri Özmekik uğurladı


Spor 3.12.2013 16:02:27 2141 0

Güreşçileri Özmekik uğurladı

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) projesi kapsamında, Çorum’da açılacak olan Olimpiyat Merkezi Serbest ve Grekoromen Güreş Milli Takım 1. Hazırlık Kampı’na katılacak olan Manisalı sporcular Kerem Kamal ve Fatih Aslan’ı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Özmekik uğurladı. İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nün başarılı sporcularını ve antrenörleri Süleyman Güngör’ü makamında ağırlayan Murat Özmekik, çocukların bu başarısını tekrarlamasını istedi. Manisa’nın güreş branşında alt yapısı bakamından önde gelen illerden birisi olduğunu ifade eden Özmekik, “İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nün güreşe verdiği destekler sayesinde bu çocuklarımız başarılı oldu. Çocuklarımızın elde ettiği bu başarı her geçen gün daha da artacak ve onları olimpiyatlarda göreceğimizi umuyorum” dedi. Başarılı sporcular olimpiyat kampında ilimizi başarıyla temsil edeceklerinin sözünü verdi.

Sporcuların elde ettikleri dereceler:

Kerem Kamal: 2 kez Kulüpler Türkiye Şampiyonu, 1 kez Türkiye üçüncüsü oldu. Birçok Türkiye grup müsabakalarında birincilikler elde etti. 2013 yılında Milli Takım’a seçildi. Bu yıl yapılan uluslar arası Mehmet Akif Pirim Turnuvası’nda 2. oldu.

Fatih Arslan: 2013 yılında Okullar ve Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Uluslar arası Mehmet Akif Pirim Turnuvası’nda şampiyon olmayı başardı. Uluslar arası Zafer Turnuvası’nda 5. oldu.