Hacıishakta Geniş Çaplı Operasyon Düzenlendi

Akhisar'da Kask uygulaması devam eder iken HacıishakMahallesi'nde Akhisar ilçe Emniyet müdürlüğü ekiplerince geniş çaplı operasyon düzenlendi.


Gündem 21.09.2014 14:46:18 1955 0

Hacıishakta Geniş Çaplı Operasyon Düzenlendi

Akhisar’da okulların açılması ile birlikte halkın huzur ve güvenini sağlamak adına Akhisar’ın değişik mahalle ve sokaklarında kontroller ile birlikte Hacıishak mahallesinde de geniş çaplı bir huzur operasyonu düzenlendi.

 Akhisar İlçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin bu operasyon ile sadece görevlerinin Motorsiklet ve sarjlılarda uygulanan kask uygulaması olmadığını göz önüne sererek Uyuşturucu, madde bağımlısı ve hırsızlık olaylarına da ciddi bir şeki,lde eğileceğinin belgesi oldu.

Akhisar’ın değişik mahalle ,cadde, sokak ve Akhisara giriş ve çıkışlar ile birlikte Hacıishak mahallesinde yapılan huzur operasyonun da Narkotik, Organize suçlar, Asayiş ve Trafik ekiplerinin katıldı.  Yaklaşık 2 saat süren bu Huzur operasyonunda araçlar arandı ve vatandaşlar kimlik sorgulaması yapıldı.

Yapılan bu operasyonlarda yakalaması olan vatandaşlar yakalanıp karakola götürülür iken alkollü araç kullananlara cezai işlem yapıldı. Trafik   araçlarda bulunan eksiklikleri olan araçlar  çekici ile çekildi Cezai işlemleri yapıldı.Bu operasyonların Akhisar’da zaman zaman düzenleneceği tahmin ediliyor.