HANPAŞA-KÖMÜRCÜ YOLUNU BÜYÜKŞEHİR YENİLEDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Kömürcü ve Hanpaşa arasında bağlantıyı sağlayan yolda 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.


Gündem 16.09.2019 08:59:58 1365 0

HANPAŞA-KÖMÜRCÜ YOLUNU BÜYÜKŞEHİR YENİLEDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Kömürcü ve Hanpaşa arasında bağlantıyı sağlayan yolda 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Daha önce kötü bir görünümde olan yol, yapılan çalışmanın ardından daha güvenli bir hale geldi. Yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşan mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.

 Akhisar ilçesi Kömürcü ve Hanpaşa mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan ve ağır kış şartlarından dolayı bozulan yolu Manisa Büyükşehir Belediyesi yeniledi. Öğrenci taşımacılığı amacıyla da kullanılan yolda yapılan çalışma, mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından takdir topladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ile birlikte Hanpaşa ve Kömürcü Mahallerini ziyaret ederek hem vatandaşla buluştu, hem de yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Kömürcü Mahallesi´ni ziyaret eden Öztozlu ve Kuruçay´ı, Mahalle Muhtarı Abdullah Arslan ve mahalle sakinleri karşıladı. Öztozlu ve Kuruçay, mahalle kahvesinde mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbet etti. İki mahalle arasında bağlantıyı sağlayan yolda yapılan çalışma nedeniyle memnuniyeti ileten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.

Öğrencilerin Yolu Artık Daha Güvenli

Öztozlu ve Kuruçay, daha sonra ise Hanpaşa Mahallesi´ni ziyaret etti. Öztozlu ve Kuruçay, burada da Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Gencer ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Öğrenci taşımacılığı amacıyla da kullanılan yolda yapılan çalışma nedeniyle mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri Öztozlu´ya memnuniyetini iletti.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ