Hasan Eryılmaz, yeniden adaylık için istifa etti

Haziran 2015 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi´nden milletvekili adayı olan Hasan Eryılmaz, erken seçimde yeniden aday olacağını belirterek büyükşehir belediyesindeki görevlerinden istifa ettiğini bildirdi.


Siyaset 1.09.2015 17:18:34 297 0

Hasan Eryılmaz, yeniden adaylık için istifa etti

Yazılı bir açıklama yapan Eryılmaz, ? Değerli dava arkadaşlarım, değerli Manisalı hemşerilerim. Hepiniz biliyorsunuz ki 7 Haziran seçimleri için kolları sıvayıp aday adaylığımızı açıklayıp ardından da genel merkezimiz bize aday olmamızı öngörmüştü. Bize verilen bu kutsal ve onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz demeden çalıştık. Saat mefhumu hiçbir zaman gözetmedik. Partimiz adına Manisa adına ülkemiz adına iyi olan ne varsa vatandaşlarımıza ilettik. 9 milletvekili arkadaşımızla birlikte iyi ve seviyeli bir adaylık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Ne var ki demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan oy kullanma işleminde partimiz Manisa´da iki milletvekili çıkardı. Elbette ki gönlümüz benimle birlikte 7 aday arkadaşımızın da milletvekili olmasından yanaydı. Ama bizler sandıktan çıkan sonuçlara üzülmek yerine milletin bize ne demek istediğini yorumlayan bir partinin neferleriyiz. Biliyoruz ki partimiz 2011 genel seçimlerine göre oyunu fazlasıyla arttırmıştır. Şimdi artık önümüzde bir erken seçim sürecini yaşayacağız? diye konuştu.

Türkiye´nin Milliyetçi Hareket Partisi´ne ihtiyacı olduğunun altını çizen Eryılmaz, ?Görüyorsunuz ki önceki iktidar partisi tek adamlık hırsıyla ülkeyi bir uçurumun kenarına sürüklemiştir. Ekonomik ve sosyal anlamda ülkeyi refaha kavuşturacak parti şüphesiz ki Milliyetçi Hareket Partisi´dir. İşte bizler de tüm bu unsurları göz önünde bulundurarak, vatan ve millet sevgisi arzusuyla üzerimize yeni bir vazifenin düştüğünü düşünmekteyiz. Milliyetçi Hareket´in bir neferi olarak ülkümüz, davamız ve ülkemiz için yeniden aday adayı olmak için Manisa Büyükşehir Belediyesi´ndeki mevcut görevlerimden istifa ettiğimi belirtmek istiyorum. Çünkü benim Manisa´ya, Manisalı hemşerilerime ve bize inanan seçmenimize hizmet sözüm var. ?Sevdamız Manisa´ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda enerjimizden ve hizmet aşkından hiçbir şey kaybetmediğimiz gibi heyecanımızın daha da arttığını vurgulamak isterim. Bu noktada partimizin bayrağını dalgalandırmak için 17 ilçede nasıl bir çalışma yürüttüysek önümüzdeki erken seçimlerde de üstüne koyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ