Hayriye Hacet Halkla Kucaklaşma Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa milletvekili aday adayı Hayriye Hacet'in halkla kucaklaşma programı Beyoba ziyaretleriyle devam etti.


Siyaset 22.01.2015 21:33:40 2446 0

Hayriye Hacet Halkla Kucaklaşma Devam Ediyor

Hayriye hacet ilk olarak Beyoba’nın sevilen isimlerinden Serdar  Tuza’nın evine hasta ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete çok sevindiklerini belirten Tuza : “Hayriye Hanım daha önce beni hastahanede de ziyaret etmişti. Bu kez evimizde ziyaret etmesi bizi çok memnun etti. İyi insanların en iyi şeylere layık olduğunu düşünüyorum. Hayriye Hanım bu şekilde bizlerin duasını da alarak inşallah bizim vekilimiz olur” dedi.

Beyoba programının ikinci bölümünde kahvehane ziyaretleri yapan ve Beyoba’lılarla sohbet eden Hacet: “2015 genel seçimleri için milletvekili aday adayı oldum. Aday adaylığım süresince hep güzel dilekler duydum. Sağolun, var olun. Sohbet ettiğimiz her insan umut ışığımızı daha da parlattı, daha da güçlendirdi. Beyobalı hemşehrilerim de bu ışığa güç veriyor, umudu büyütüyor. Zaman zaman da neden diğer aday adaylarıyla ilgli hiç söz etmiyorsun diye sorular geliyor. Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olan her kardeşim güzel yarınlar için çalışıyor. Hizmet için barış içinde yarışıyor. Daha iyi hizmet etme yarışında koşan herkes iltifatı hak eder. Bu nedenle Tüm aday adayı arkadaşım benim kardeşimdir, dostumdur.  Benim kimseyi yermeye yada övmeye vaktim yok. Yapılacak çok iş, yardım eli uzatılacak çok insan ve çözülecek çok sorun var. Hep birlikte bu sorunların üstesinden geleceğiz. Bir söz verdik. Son işsiz evine ekmek götürene kadar, son ağlayan gülene kadar, son dertli derman bulana kadar, son engelli rahat yaşayana kadar, son sorun çözülene kadar, son umutsuzluk dağılana kadar, son boş tencere dolana kadar, son hasta iyileşene kadar durmadan çalışacağız.”  Dedi

 

Hayriye Hacet kahvehane ziyareti sonrasında çok özel bir ev ziyareti gerçekleştirdi. Üniversite öğrencisi olan Müşerref Ubuz, sosyal medya üzerinden takip ettiği Hayriye Hacet ile tanışmayı çok istediğini belirtti ve Hacet de: “Okul tatile girince Beyoba’ya gelirsen seni ziyaret edeceğim” diye söz verdi. Sözünü unutmayan hacet, kahvehane ziyareti sonrası Ubuz’un evine giderek Sözünü tuttuğunu söyledi. Ziyaret esnasında duygulu anlar yaşandı. Müşerref Ubuz : “Hayriye Hanım’ı sosyal medya üzerinden tanıdım. Çalışmaları, mesajları ve sözleri inanın insanın yüreğine işliyor. Kendisi ile tanışmayı çok istiyordum ve sosyal medya üzerinden kendisine ulaşarak tanışmak istediğimi belirttim. ‘Okulun tatil olunca, Beyoba’ya geldiğinde seni mutlaka ziyaret edeceğim’ dedi. Bu gün Hayriye Hanım’ın evimizde olması beni çok sevindirdi” dedi.

Ziyarette konuşan Hacet: “Müşerref kardeşimizin bu duyarlılığı ve sevgisi bizi çok derinden etkiledi. Kendisini ziyaret edeceğime söz verdim. Bu gün burada olmak beni de çok mutlu ediyor. Müşerref kardeşimize geldiğimiz gibi her kişiye ulaşmak istiyoruz. Bu nedenle gece gündüz çalışıyoruz. Bu kararlılığımız devam edecek. Bu sevgi ve ilgi bize inanılmaz enerji katıyor. Ziyaretimiz sırasında Müşerref kardeşimizin Anneannesinin rahatsızlığını da öğrendik. Kendisini de evinde ziyaret ettik, Acil Şifalar diledik” dedi.