HOCAOĞLU YENİ ŞUBESİNDE HİZMETE BAŞLADI

Hocaoğlu Pide Salonu 2. Şubesi, menüsüne kattığı yeni lezzetler ile Hürriyet Mahallesi 422 Sokak No 7´de 15 Haziran Salı günü öğle saatlerinde yapılan açılış ile hizmete başladı.


Gündem 15.06.2021 16:06:17 2502 0

HOCAOĞLU YENİ ŞUBESİNDE HİZMETE BAŞLADI

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi´nden Zeytin Borsasına giden yolda açılan Hocaoğlu Pide Salonu 2. Şube, menüsündeki ızgara çeşitleri, pide çeşitleri, çorba çeşitleri, salata, tatlı çeşitleri ve meşrubatlarıyla Akhisar halkına hizmete hazır. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Adalet ve Kalkınma Parti Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün, Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş´un kırmızı kurdeleyi kesilmesiyle hizmete giren işletme haftanın her günü sabah saat 07.00 ile akşam saat 23.00 arası Akhisar halkının hizmetinde olacak.

İşletme sahipleri Cem Hocaoğlu, Ayhan Çetinbaş, Selman Eriş ve Şerif Yavaş ?2. Şubemiz ile Akhisar halkının hizmetindeyiz. Sabah saat 07.00 ile 23.00 arası işletmemiz her daim açık olacak. Pide, ızgara, çorba, tatlı ve meşrubat çeşitlerimiz ile tüm Akhisar halkını iş yerimize bekliyoruz.? dediler.

Lokma hayrı, kurban adağı ve kurdele kesilerek gerçekleştirilen açılış törenine Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Adalet ve Kalkınma Parti Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün ve yönetim kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş ve yönetim kurulu, CHP Akhisar Kadın Kolları Başkanı Fatma Celebci, resmi daire çalışanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ