Huzurevinde İş Sağlığı Güvenliği Semineri Verildi

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezi müdürlüğü personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.


17.02.2017 19:13:43 728 0

Huzurevinde İş Sağlığı Güvenliği Semineri Verildi

Akhisar  Huzurevi  Yaşlı  Bakım ve Rehabilitasyon merkezi  müdürlüğü personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezin de görev yapan personele İş sağlığı ve iş güvenliği için İzmir´den gelen iş sağlığı ve iş güvenliği uzmanı  özel bir temizlik şirketi adına Murat Temel tarafında huzurevi  yemekhanesinde verildi.

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı Murat Temel seminerinden önce konuşan kurum müdürü İsmail Dağdelen seminer hakkında bilgi verirken:  ?sizlerin işinizi en iyi şekilde yaptığınızdan eminim. Biliyorsunuz ki bu eğitimlerde şart.  Kurumumuz da her hangi bir sıkıntı gördüğünüzde ve karşılaştığınızda hemen en kısa sürede yetkili birime bildirin ve ya bana bildirin. Telefonlarımız her zaman açıktır ve açık olacaktır. Bugün de İzmir´den gelen İş sağlığı ve İş güvenliği uzmanı Murat Temel burada bizlerle iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgiler verecek. Katılımlarınızdan dolayı hepinize şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim? dedi. İş sağlığı ve İş güvenliği uzmanı Murat Temel Personele İş sağlığı ve meslek hastalıkları iş kazaları gibi konularda bilgi verdi. Seminere Huzurevi  yaşlı  Bakım ve Rehabilitasyon merkezi  müdürü İsmail Dağdelen, müdür yardımcısı İbrahim Ortaç,  satın alma sorumlusu Erdoğan Bulut, psikolog Özge Tosyalı,  memur Gül İncer ve kurum personeli katıldı. Katılımcılara daha sonra İş sağlığı ve iş güvenliği katılım belgesi verileceği belirtildi. 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK