Huzurevlerine Kandil ve Babalar Günü Ziyareti

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Berat Kandili ve Babalar Günü olması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi ile Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi'nde kalan huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Hu


Gündem 12.06.2014 14:59:19 2655 0

Huzurevlerine Kandil ve Babalar Günü Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal İşler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu ve MABEM öğretmenleri ile öğrencileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevinde kalanların Babalar Günü’nü ve Berat Kandili’ni kutlayan Ustamehmetoğlu ve beraberindekiler, tüm huzurevi sakinlerinin elini öptü, çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret nedeniyle oldukça duygulanan huzurevi sakinleri, Ustamehmetoğlu ve şube müdürleri ile MABEM öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Huzurevi Vakfı sakinleri de unutulmadı

Muammer-İsmail Cider Huzurevi ziyaretinin ardından Ustamehmetoğlu ve beraberindekiler, Uncubozköy Mahallesi’nde bulunan Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi’ni de unutmadı. Dinlenme Evi sakinlerinin Berat Kandili’ni ve Babalar Günü’nü kutlayan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamını getirdik. Gençlerimizle birlikte hem kandilinizi, hem de Babalar Günü’nüzü kutlamak için buradayız. Sizler başımızın tacısınız. Allah sağlık ve sıhhat versin” dedi.