İçerde Dizisinde İki Akhisarlı Oyuncu

Show TV´de her Pazartesi yayınlanan ve reyting rekorları kıran fenomen dizi İçerde´de 2 Akhisarlı rol alıyor.


Kültür/Sanat 29.12.2016 13:17:26 1508 0

İçerde Dizisinde İki Akhisarlı Oyuncu

Show TV´de her Pazartesi yayınlanan ve reyting rekorları kıran fenomen dizi İçerde´de 2 Akhisarlı rol alıyor.

26 yaşındaki Akhisarlı genç oyuncu Alihan Sakman, İçerde dizisi başladığı ilk bölümlerden beri dizide rol alıyor. Dizide Celal Baba´nın (Çetin Tekindor) bilişim işlerinde sorumlu adamı Tayfun karakterinde rol alan Alihan Sakman daha önce ise ATV´de yayınlanan Kertenkele dizisinde Oğuz karakteriyle rol almıştı.

Dizinin geçtiğimiz Pazartesi (26 Aralık 2016) günü yayınlanan 15. Bölümünde ise yine Akhisarlı Emrullah Sobay doktor rolünde yer aldı. Sobay, şuana kadar Kurtlar Vadisi, Medcezir, Muhteşem 100 Yıl, Arka Sokaklar, Yalan Dünya, İşler Güçler, Kuzey Güney, Kanıt, Ankara´nın Dikmeni, Lale Devri, Beni Böyle Sev, Böyle Bitmesin, Fatma Gül´ün Suçu Ne, Leyla ile Mecnun gibi birçok önemli dizi de doktor yada avukat rollerinde yer almıştı.

Dizi hakkında

İçerde, Show TV´de yayınlanan Amerikan yapımı Köstebek filminden uyarlanan, yapımcılığını Kerem Çatay´ın üstlendiği, senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu´nun yazdığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar´ın yaptığı, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli´nin paylaştıkları Türk televizyon dizisi.

Konusu

Polis Akademisi´nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi´nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf´a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp´ın en yakın düşmanı ise Akademi´nin diğer göz bebeği Mert´dir. (MÖ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ