İftar Sonrası Şenlik Böyle Olur

MANİSA Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan ayı dolayısıyla 17 ilçedeki Manisalılarla buluşturduğu ?İftarda Şenlik Var? isimli oyun, Şehzadeler´de sahnelendi.


Gündem 29.06.2015 11:00:52 307 0

İftar Sonrası Şenlik Böyle Olur

Sinan Bengier, Ayberk Atilla ve Ahmet Çevik gibi ünlü isimlerin yer aldığı tiyatro oyunu Manisalı vatandaşları kahkahaya boğdu. 

Ramazan ayı nedeniyle 17 ilçedeki vatandaşlarla buluşan ?İftarda Şenlik Var´ adlı orta oyunu Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı´nda sahnelendi. Ahmet Çevik, Ayberk Atilla, Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Selin Bayraktar ve Ender Gülçiçek´in rol aldığı orta oyununu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, eşi Alparslan Ustamehmetoğlu, Şehzadeler Belediyesi Başkanvekili Şerif Gül ve 7´den 70´e çok sayıda Manisalı vatandaş izledi. Orta oyunun önemli karakterleri İbiş, Tuzsuz Deli Bekir ve Arap Bacı´nın can bulduğu oyunda, günümüzde yaşanan yozlaşmaya espriler ve skeçlerle gönderme yapıldı. Evlilik programlarına göndermeler yapılarak günümüzdeki ilişki biçimlerini eleştiren oyun, zaman zaman seyircilerin de oyuna dahil edilmesiyle Manisalılara eğlenceli bir gece yaşattı.

Oyuncuları Tebrik Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, oyunun sonlanmasının ardından sahneye çıkarak bir konuşma yaptı. Ustamehmetoğlu, sanata ve sanatçıya verdiği değer için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti. Oyuncuları performanslarından dolayı kutlayan Ustamehmetoğlu, çiçek takdiminde bulundu.        


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ