İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA DA ÜRETİCİLERİ BİLGİLENDİRİYOR.

Tarımsal Üretim Faaliyetlerinin yoğun olarak devam ettiği ilçemizde, İlçe Tarım Müdürlüğü Teknik ekipleri de sahada yoğun olarak görev alıyor.


4.07.2020 15:01:50 1337 0

İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA DA ÜRETİCİLERİ BİLGİLENDİRİYOR.

Tarımsal Üretim Faaliyetlerinin yoğun olarak devam ettiği ilçemizde, İlçe Tarım Müdürlüğü Teknik ekipleri de sahada yoğun olarak görev alıyor. Yapılan Fenolojik gözlemlerin yanında hastalık ve zararlıların mücadelesine yönelik survey çalışmaları da tüm hızıyla devam etmekte. İlçe Müdürlüğü, Covid-19 salgını süreciyle beraber daha fazla üreticiye ulaşabilmek adına  Sosyal medyayı çok daha aktif kullanmakta. Polikültür tarım yapılan ilçemizde yetiştirilen tüm ürünlerle ilgili bilgilendirme videoları, resimler ve ilanlar İlçe müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından yayınlanmakta. Hesaplar, İlçemiz üreticileri dışında Ülkemizin farklı illerindeki üreticiler tarafından da ilgiyle takip edilmekte.

Son olarak İlçe Tarım Müdürlüğümüzce, Zeytin tarımında dönemsel olarak yapılan çalışmalarla ilgili bir video paylaşımı yapıldı. Video içeriğinde; Hastalık ve zararlı mücadelesinde yapılan çalışmalar, meyve dökümlerinin sebepleri ve bundan sonra yapılacak tarımsal faaliyetlerle ilgili konulara yer verildi.

İlçe Müdürü Ahmet Kılıç; Sosyal medya aracılığıyla yapılan paylaşımlara önem verdiklerini, üreticilerin bu hesaplara olan ilgisinden dolayı da memnun olduklarını iletti. Ayrıca üreticilerin, sosyal Medya hesapları ve whatsapp danışma hattı üzerinden 7/24 soru ve görüşlerini paylaşabileceğini sözlerine ekledi.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=ZcIM0g4qQxc

Whatsapp: 0552 688 20 42
Facebook.com/akhisartarim
instagram.com/akhisartarim
twitter.com/akhisartarim
youtube.com/akhisartarim


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ