ILIK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Bölgesel Tahmin Merkezi´nin verilerine göre: Bölgemiz yarın (30 Ocak 2019) Orta Akdeniz´den gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine girecek.


Gündem 29.01.2019 17:12:40 992 0

ILIK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Bölgesel Tahmin Merkezi´nin verilerine göre: Bölgemiz yarın (30 Ocak 2019) Orta Akdeniz´den gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine girecek. Çarşamba gün Kıyı Ege´de yer yer etkili olması beklenen yağışın perşembe günü bilhassa öğleden sonra Akhisar´da da zaman zaman etkili olması beklenmektedir. Gece sıcaklıkları bulutların yorgan görevi yapması sebebiyle 6-10 derecelerde seyrederken, cumartesi bulutların dağılmasıyla 2 dereceye kadar düşecek. Pazar günü ise 5 derece civarında olacak. Gündüz en yüksek sıcaklıklarımız perşembe 13, diğer günler 14-16 derecelerlebaharı hatırlatacak.

Rüzgarlar Bölgemiz genelinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli; yağış anında kısa süreli fırtına şeklinde bekleniyor.

   Yağışlı hava cuma öğle saatlerinden sonra yerini parçalı-az bulutlu bir havaya bırakacak. Akhisar hafta sonu ve yeni haftanın ilk günlerini yağışsız karşılayacak.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ