İLK KADIN MECLİS BAŞKANI PINAR GÜNEY OLDU

Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk seçimini yaptı ve başkan ile yürütme kurulunu seçti


Gündem 1.12.2014 18:38:17 2208 0

İLK KADIN MECLİS BAŞKANI PINAR GÜNEY OLDU

Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk seçimini yaptı ve başkan ile yürütme kurulunu seçti. Günhan Bakırlıoğlu’nun divan başkanlığını yürüttüğü toplantıya Kent Konseyi Başkanı Hüsnü Kahraman ve Genel Sekreter Nadir Güven de katıldı. Belediye Meclis salonunda yapılan seçimde kent kopnseyinin tüzüğü okunup oylama yapıldıktan sonra seçimlere geçildi. Seçimler öncesi  başkan ve yürütme kurulu üyeleri kısaca kendini tanıttılar.

İLK KADIN MECLİS BAŞKANI PINAR GÜNEY OLDU

Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi seçimin 3 başkan adayı Pınar Güney, Çiğdem Tekin ve Serap Karaca Çakaloğlu katıldı. 76 üyenin katıldığı seçimlerde 75 oy pusulası geçerli olurken 1 oy pusulası ise geçersiz olarak kaydedildi. Başkanlık seçiminin ardından Pınar Güney 58, Çiğdem Tekin 10 ve Serap Karaca Çakaloğlu ise 6 oy aldı.

10 KİŞİLİK YÜRÜTME KURULU BELLİ OLDU

10 kişiden oluşan yürütme kuruluna ise 13 aday oldu. Yürütme kurulu adayları ise şöyle oluştu. Nefise Şükran Füzün (59), Evren Özkale Çetinler (57), Şehriban Hatip (55), Tuğba Bacak (54), Selda Akçar (53), Sercan Yıldırım (53), Hanife Ceyhan Özçelik (52), Berna Şenbay (49), İlknur Morbel (48) ve Aslı Öz (33) yürütme kuruluna seçilen isimler oldu.