INTERFRESH FUARI ANTALYADA

Türkiye´nin en büyük yaş meyve- sebze fuarı INTERFRESH 2019, 16-18 Ekim 2019 tarihlerinde ANFAŞ- Antalya Fuar Merkezinde gerçekleştirilmek üzere hazırlıklarına başladı.


Gündem 11.02.2019 17:18:32 1080 0

INTERFRESH FUARI ANTALYADA

Türkiye´nin en büyük yaş meyve- sebze fuarı INTERFRESH 2019, 16-18 Ekim 2019 tarihlerinde ANFAŞ- Antalya Fuar Merkezinde gerçekleştirilmek üzere hazırlıklarına başladı. Konsepti Yaş Sebze Meyve sektörü ve tüm paydaşları olan, ihracatçıyı, üreticiyi ve büyük çiftlik sahiplerini bir araya getiren InterFresh fuarı ilk organizasyonunda sağladığı büyük başarıyı 2´ncisinde artırabilmek için çalışmalarına hız verdi.

Tarım Bakanlığı başta olmak üzere, Ekonomi Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ticaret, ihracatçı birlikleri ve kalkınma ajanslarının destekleri ile 26 ülkeden yurt dışı alım heyeti getirmeyi başaran Interfresh, 2019 yılı Yurt Dışı Alım heyetleri çalışmalarına Kasım ayında başladı. Alım heyetleri için hedef ülkeler arasında  Almanya, İtalya , Yunanistan, Polonya, Romanya, Litvanya, Hollanda, Danimarka, Sırbistan, Hırvatistan, Arnavutluk, Bulgaristan, Rusya, Ukrayna, Moldovya, Özbekistan, İran, Kuzey Irak, Lübnan, Ürdün, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Hindistan, Güney Kore, Çin ve Sudan´da gerçekleştirilen alım heyetleri çalışmaları başlatılmıştır.

Interfresh grubu aynı zamanda Fresh Turkey Magazine dergisini çıkarmaktadır, Fresh Turkey Magazine Türk Tarım sektörü haberlerini ve gelişmelerini yurtdışındaki fuarlarda duyurmak üzere yayın hayatına başlamıştır. İlk sayısı Fruit Logistica´da dağıtılacak olan Interfresh Tarım sektöründeki birliklerden, derneklerden ve firmalardan haberleri içermektedir.

Interfresh fuarı bu yıl yeni bölümlerle büyümektedir, 30.000m2 alanda açılacak olan Interfresh Yaş Meyve ve Sebze fuarı, ana konsepti bu olmakla birlikte bu sektörün alt bileşenlerini ve destekleyen sektörleri de bu yıl bir araya getirmeyi hedefliyor. Fuar ve dergi hakkında detaylı bilgi almak için info@antexpo.info adresinden bize ulaşabilirsiniz.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ