İYİ PARTİ´DEN ESNAF ZİYARETİ

İYİ Parti´nin esnaf ziyaretlerinde bu haftaki adresi Manisa ve ilçeleri oldu.


25.03.2021 19:10:21 1343 0

İYİ PARTİ´DEN ESNAF ZİYARETİ

İYİ Parti´nin esnaf ziyaretlerinde bu haftaki adresi Manisa ve ilçeleri oldu.

?Sadece seçim zamanı değil, vatandaşın ve esnafın her zaman yanındayız.´ sloganıyla esnaf ziyaretlerine devam eden İYİ Parti´nin bu haftaki ziyaret adreslerinde Manisa ve ilçeleri yer aldı. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili  aynı zamanda İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Yavuz Aydın, Genel Sekreter Yardımcısı Uğurhan Tiryaki, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Demirkol, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi İlker Sungur, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Engin, İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, Yönetim Kurulu ve üyeler ile gerçekleştirilen ziyaret 2. Nakliye caddesinde başladı. 25 Mart Perşembe günü saat 11.15´te gerçekleştirilmesi planlanan esnaf ziyaretleri ufak bir gecikmeyle saat 12.00 sularında başladı.

Davul Zurna eşliğinde partililer tarafından karşılanan ekip esnafı tek tek dolaşarak vatandaşın sorun ve görüşlerini dinledi. Kontrollü normal hayata geçtiğimiz bugünlerde yaşanılan zorluklar üzerine istişareler yapıldı. İlgi ve alakanın yüksek olmasından dolayı esnaf ziyaretleri iki grup halinde gerçekleştirildi.

Akhisar Belediyesi adına İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili aynı zamanda İzmir Millet Vekili Müsavat Dervişoğlu´na Belediye Başkan yardımcısı Tuncay Engin tarafından hediyeler takdim edildi.

?TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE DİLE GETİRECEĞİZ?

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında basının sorularını da yanıtlamayı ihmal etmediler. Dervişoğlu program üzerine ?Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde illerimizi ziyaret ediyoruz. Onun verdiği görev kapsamında gittiğimiz yerlerde ilçeleri ziyaret edip esnafın derdiyle hemhâl olmaya gayret sarf ediyoruz. Bu kapsamda Manisa´dayız. Akhisar ile başladık, sekiz ilçeyi dolaşacağız. Buradan edindiğimiz bilgileri de Ankara´da Türkiye Büyük Millet Meclisinde dile getireceğiz. Hem sorunları anlatacağız hem de çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşacağız.? ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyaretlerin olası erken seçimle alakası olup olmadığına yönelik sözlerine devam eden Dervişoğlu ?Millet seçim istiyorsa kimse kaçamaz.? dedi.

?BU GEZİLER BİR PROPAGANDA AMACI TAŞIMIYOR?

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili aynı zamanda İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu´nun konuşmasını tamamlamasının ardından sözü alan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ?Sayın Genel Başkanımız burada vatandaşın sorunlarını öğrenmek, onları bir havuz haline getirip ortaklaştırmak ve bu sorunları da Genel Başkanımız Grup Toplantısında ve grup başkan vekillerimiz, grup başkanımız ve milletvekillerimiz aynı zamanda basın açıklamalarıyla yasama faaliyetleri içerisinde ısrarla dile getiriyorlar. Amacımız sorunlara öncelikle çözüm bulmak. Bu geziler bir propaganda amacı taşımıyor. Bu geziler, vatandaşın, toplumun her kesiminin, öğrencilerin, iş sahibi olanların, işsizlerin ve esnafın dertlerini dinleyip o dertlere ilişkin İYİ Parti´nin kendi kurulları tarafından çözümler üretilmesini sağlamak ve bunları kamuoyu ile paylaşıp kamuoyunu ve iktidarı da zorlama amacıyla yapıyoruz bunu. Söylediklerimiz vatandaşın derdi. Vatandaşın derdini duyarlar, duyduklarına üretemedikleri çözümler için bizler de çözüm önerilerini ortaya koyuyoruz. En azından bunları örnek alırlar ama temelimizde vatandaşın ihtiyaçları ve öncelikleri var.? şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinde devam eden ekip vatandaşların yoğun ilgi alakasıyla karşılaştı. Esnaf ve İYİ Partililer tarafından hediyeler takdim edildi. Son olarak anı fotoğrafının çektirilmesi ile program son buldu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ