İYİ PARTİ´DEN GAZİMİZE ZİYARET

İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı ve Yönetim Kurulu geçtiğimiz günlerde hain terör saldırısı sonucu yaralanan askerimizi ziyaret etti.


Siyaset 30.05.2020 12:53:25 1349 0

İYİ PARTİ´DEN GAZİMİZE ZİYARET

İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı ve Yönetim Kurulu geçtiğimiz günlerde hain terör saldırısı sonucu yaralanan askerimizi ziyaret etti. Bitlis´te teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş´u aile evinde ziyaret eden İyi Parti Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı Kındıroğlu, kıymetli hemşehrimize geçmiş olsun dileklerini ileterek kendisinin bir an önce sağlığına kavuşması için duacısı olduklarını belirtti. Sözlerine devam eden İlçe Başkanı ?Devletin ve milletin minnet duygularını azda olsa ifade etmeye çalıştık, İlçe Teşkilatı olarak her daim devletimizin yanında olduğumuzu ifade etmek isterim. Allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.  Yaralı askerimizin sağlık durumunun da iyi olduğunu görmek bizleri ayrıca mutlu etti.? ifadelerini kullandı. Ziyaret üzerine gazimizin ailesi memnuniyetini dile getirerek herkese teşekkürlerini iletti.
Sosyal mesafe kuralına uyulan ve maske takılarak gerçekleştirilen ziyarete katılım gösterenler arasında Akhisar İyi Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Kındıroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Pakize Yılmaz, Serdar Dibekalan, Oktay Kara, Hasan Zafer, Ercan Sancak, Yüksel Güren ile Belediye meclis üyemiz Mustafa Ali Kındıroğlu yer aldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ