İZLEYİCİ KADİR GECESİNDE CANLI YAYINA KİLİTLENDİ

Akhisar entv Kadir Gecesi Özel programında başarılı yayıncılığı ve zengin içeriyi ile dolu dolu bir programı canlı yayında vererek izleyiciyi ekrana kilitledi.


11.05.2021 12:06:42 1262 0

İZLEYİCİ KADİR GECESİNDE CANLI YAYINA KİLİTLENDİ

Kadir Gecesi dolayısı ile Akhisar ilçe müftülüğü, Akhisar entv ortak yapımı olan ve Yeni Gülruh Camii´nden canlı yayınlanan Kadir Gecesi özel programında İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu konuk oldu.

 Program  Hilal Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Özyaka´nın Kur´an- Kerim tilaveti ile başladı. Program moderatörü Engin Akyüz yeni camiinin tarihçesi, kim tarafından yaptırılıdığı ve bu güne kadar yapılan yenileme, restorasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Devran İlahi Gurubu birbirinden güzel ilahileri ile programa renk kattı. Hilaliye Erkek Kuran Kursu Öğreticisi Yakup Açıkgöz´ün seslendirdiği Veladet Bahri ile devam eden program´da Kadir gecesinin müslümanlar ve islam inanışındaki önemi ve yeri konuşuldu. Hilaliye Kuran Kursu Öğreticisi Selçuk Arap´ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda restorasyonu yeni tamamlanarak ibadete açılan Yeni Gülruh Camii içinden ve çevresinden dron görüntüleri verildi.

İki saat 20 dakika devam eden programa yorum ve duaları ile katılan yüzlerce izleyici, katılımcılara ve yayın ekibine böylesine güzel bir programı Akhisar halkına ulaştırdığı için teşekkür etti. Program sonunda  ilçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu´nun yaptığı duaya binler el açıp amin derken, program devran ilahi gurubunun, camiinin içinden ve çevresinden verilen görüntüler eşliğinde seslendirdiği ilahi işle son buldu.

Akhisar Yeni Gülruh Camii bahçesinden Akhisar entv tarafından canlı yayınlanan "Kadir Gecesi Özel" programı ilçe müftülüğünün sosyal medya hesaplarından ve Akhisar Tv!den paylaşılarak izleyicilere ulaştırıldı.

Programın tüm görüntüleri

https://www.facebook.com/102634585206855/videos/769258533701810


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ