İzocam Akhisar´da Yalıtımı ve Yangın Güvenliğini Anlattı

TET Mühendislik Doğalgaz Tesisatı ve Dış Cephe Yalıtım Hizmeti, İzocam Akhisar Bölge bayisi Tuncay Özfidan´ın organize ettiği "Isı Yalıtımı Ve Yeni Yangın Yönetmenliği" semineri Akhisar Belediyesi Meclis salonunda yapıldı.


Gündem 17.03.2016 18:01:24 680 0

İzocam Akhisar´da Yalıtımı ve Yangın Güvenliğini Anlattı

TET Mühendislik Doğalgaz Tesisatı ve Dış Cephe Yalıtım Hizmeti, İzocam Akhisar Bölge bayisi Tuncay Özfidan´ın organize ettiği "Isı Yalıtımı Ve Yeni Yangın Yönetmenliği" semineri Akhisar Belediyesi Meclis salonunda yapıldı. Seminere İzocam Genel Müdürlüğü Ar-Ge Uzmanı Hakan Uslu ve İzocam İzmir Bölge Müdürlüğü sorumlusu Mimar Devrim Güler, konuşmacı olarak katıldı. Isı yalıtımı ve yangın güvenliği konularında iki bölümden oluşan seminere Akhisarlı  mimar ve mühendisler katıldı.

            Yalıtımın önemini her fırsatta vurgulayan ve yalıtım bilincinin artması için çalışmalar gerçekleştiren İzocam Ar-Ge Uzmanı Hakan Uslu ve İzocam İzmir Bölge Müdürlüğü sorumlusu Mimar Devrim Güler, ısı yalıtımı ve yangın güvenliği konularında katılımcılara slayt eşliğinde bilgiler sundular.

            Akhisar Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen seminerin açılış konuşmasını İzocam İzmir Bölge Müdürlüğü sorumlusu Devrim Güler yaptı. İki bölümden oluşan seminerin ilk bölümünde Devrim Güler;" Sıvalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemlerinde kullanılan yalıtım malzemeleri, teknik özellikleri ve uygulama esasları? hakkında bilgiler aktardı. Seminerin ikinci bölümünde ise İzocam Ar-Ge Uzmanı Hakan Uslu, ?Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik bağlamında yalıtım malzemelerinin yanıcılık sınıflarının detaylara göre irdelenmesi? hakkında sunumunu katılımcılarla paylaştı.
            Seminere, katılan mimar ve mühendisler Isı yalıtımının inceliklerini ve yangın güvenliğindeki önemi hakkında da farkındalık kazandı.

            Seminerin sonunda Akhisar Belediyesi Fuaye salonunda TET Mühendislik Doğalgaz Tesisatı ve Dış Cephe Yalıtım Hizmeti, İzocam Akhisar Bölge bayisi tarafından kokteyl verildi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK