Kadın Meclisi, Köy Ortasına Çocuk Parkı Kurdu

Akhisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi yürütme kurulu üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı Has Köy Mahallesi İlkokulunda kutladı.


Gündem 22.04.2016 16:49:50 324 0

Kadın Meclisi, Köy Ortasına Çocuk Parkı Kurdu

Akhisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi yürütme kurulu üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı Has Köy Mahallesi İlkokulunda kutladı.

Köy çocukları ile kutlama yapan yürütme kurulu üyeleri, Hasköy Mahallesi İlkokul öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıttı. Köy okulunda düzenlenen 23 Nisan Bayramı programında adeta çocukluğuna döndüğünü kaydeden yürütme kurulu üyeleri, böyle bir fırsatı yakaladıklarından dolayı duygulandıklarını belirtti.

Kadın Konseyi Başkanı Pınar Güney, yaptıkları etkinlik hakkında konuşarak ?Dünyada ilk defa çocuklara bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya çocukları ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye´dir. Günümüz büyükleri sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakma sorumluluğundadır. Akhisar Kadın Meclisi olarak bu anlayış ve duygu ile yola çıktık. Millî iradenin kalbinin attığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclis´inin açılışını ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram´ını canı gönülden kutlar, bizleri bu günlere getiren başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımıza hizmeti geçmiş bütün ecdadımızı saygıyla yâd ediyorum. Varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın kendi başına karar verebilen hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Bugün köylerinde oyun parkı olmayan bu çocuklarımız için bir şenlik alanı kurduk. Bizleri yalnız bırakmayan Sayın Funda Peker Hanımefendi başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü Kent Konseyi Genel Sekreterliği Hasköy İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri ve değerli velilerimize, Zeytinliova Sosyal Tesislerin sahibi Ömer Kurt ?a,  Hasköy Mahallesi Muhtarı Metin Kocaağ ?a teşekkür ederiz? dedi.

Hasköy İlkokulu öğrencileri de etkinlik ve hediyeler için yürütme kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Öğrenciler şişme oyun parkında gün boyunca oyunlar oynayıp kendilerine armağan edilen bayramlarını doyası kutladılar.