Kadın Meclisi´nden Anne Şefkati

Akhisar Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve yönetim kurulu üyeleri boşandığı eşi tarafından öldürülen Derya Ülker ve babası İsmail Ülker´in ailesine taziye ziyaretinde bulunarak kızları İlayda ve İrem´i yalnız bırakmadılar.


Gündem 21.11.2015 12:00:22 455 0

Kadın Meclisi´nden Anne Şefkati

Derya Ülker´in annesi İsmihan Ülker´i, kardeşleri Mustafa, Dilek ve çocukları İlayda ve İrem´i, Gökçeköy Mahallesi´nde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ileten Kadın Meclisi anneleri babaları tarafından öldürülen kız kardeşlerin eğitim ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney, ?Bu yaşanan insanlık dışı vahşet yüreklerimize ağır bir darbe vurmuş kadınlık Onur´umuzu zedelemiştir. Akhisar kadın meclisi olarak bu davanın takipçisi olacağız. Şehrimizde böylesi acılara şahit olmaktan bir kadın olarak utanç duyuyorum. Kadına şiddetle mücadele grubunda ki bayan avukat arkadaşlarımız Aslı Öz, Kevser Örüntaş ve Yeşim Kaçar davaya müdahil olup baskı unsuru oluşturacaklardır. Yetim kalan iki yavrumuzun eğitim ihtiyaçlarını kadın meclisi olarak üstlendik. Sosyal hizmetler ile ailenin koordinasyonunu sağladık.  Sosyal yardımlaşma müdürümüzden gerekli desteği aileye ulaştırdık. Aile için aylık gıda bankası ihtiyaçlarını Manisa Büyükşehir Belediyesi´nden temin ettik. Kadın meclisi eğitim çalışma grubu gönüllümüz, emekli Öğretmen Emine Bozaner çocukların özel ders ve eğitim programını hazırlayıp desteğini esirgemedi. Akhisar Kadın Meclisi olarak elimizden gelen bütün kaynakları kendilerine getirmeyi taahhüt ediyor, bir daha böylesi acıların yaşanmaması için gayretli çalışmalarımıza devam edeceğini kamuoyuna bildiriyoruz. Anne İsmihan Ülker´e cep telefon numarası veren Pınar Güney her türlü sıkıntılarında ulaşabileceklerini söyledi.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ