KAPAKLI´DA MEZARLIK DUVARLARI YENİLENDİ

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesi´nde yıkılan mezarlık çevre duvarlarını yeniden inşa etti.


Gündem 18.09.2020 09:20:03 1510 0

KAPAKLI´DA MEZARLIK DUVARLARI YENİLENDİ

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesi´nde yıkılan mezarlık çevre duvarlarını yeniden inşa etti. Duvarların yıkık olduğu dönemde yabani hayvanların kabirleri tahrip ettiğini belirten Mahalle Muhtarı Murat Gökçe, mezarlık alanında yapılan çalışmalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün´e teşekkür etti.

İl genelindeki mezarlıkların şartlarının iyileştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Kapaklı Mahallesi´nde mezarlık çevre duvarlarını, musalla taşını ve kabir temizliği çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Melek Demirbaş, Planlama Şube Müdürü Ali Eroğlu ve Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Ali Aybars Özbilgin ile yeniden inşa edilen mezarlık çevre duvarlarını inceledi.

Muhtar Gökçe, Teşekkür Etti

İncelemeler sonrasında yapılan yenileme çalışmaları için teşekkür eden Kapaklı Mahalle Muhtarı Murat Gökçe, ?Mezarlığın çevre duvarlarının olmadığı süreçte, yabani hayvanlar mezarları kazıyorlardı. Büyükşehir Belediyemizin yıkılan mezarlık duvarlarını yeniden yapması, musalla taşını yenilemesi ve çevre temizliği ile güzel bir hale getirdik. Manisa Büyükşehir Belediyesi´ne ve Cengiz Ergün Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz? diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ