Karabulut Şirketler Grubu, Kahveciler Odası İle Protokol İmzaladı

Akhisar Kahveciler Esnaf Odası üyelerine indirimli için Karabulut Şirketler Grubunun bünyesinde olan Milangaz ile tüp kampanyası için protokol imzaladı.


Gündem 19.01.2016 16:34:58 359 0

Karabulut Şirketler Grubu, Kahveciler Odası İle Protokol İmzaladı

Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Ahmet Kayalı İş Hanı 3. katta bulunan Oda binasında yapılan protokolde Oda Başkanı Erkin Güney, Kahveci esnafının odadan fiş alarak 12 Kg´lık Milangaz tüpü 50 TL´ye satın alabilecekleri söyledi.

Akhisar Kahveciler Esnaf Odası binasında yapılan protokole, Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Öktem, Behzat Çalışkan, Tonay Tosuner, Recep Mersin, H.Olcay Gün, Oda Sekreteri Hanife Özçelik, Üye Gökhan Erkan Bozdemir, Milangaz A.Ş. Bölge Yöneticisi Türker Yakın ve Akhisar Karabulut Şirketi adına Hamza Yavaş katıldı.

Kahveciler Oda Başkanı Erkin Güney;" İlk önce şahsım odam ve üyelerim adına önceki gün Güneydoğu´da şehit olan güvenlik güçlerimizi rahmetle ile anıyor ailelerine baş sağlığı diliyorum. Akhisar´daki esnafımız bundan sonra Karabulut Milangaz Şirketler Grubu ile yaptığımız anlaşma sonucu 50 liradan tüp alacaktır. Yalnız yapılacak olan tek bir şey var; üyelerimizin odamıza gelip indirim kuponlarından alacaklar. Şu an için Akhisar´daki esnafın kullandığı en ucuz tüp, olması gereken de budur. Üyemizin odamıza gelerek bu kuponu alarak tüp bayiine bunu vermeleri yeterli olacaktır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Özel Doğuş Hastanesi ile 5-6 yıldır sözleşme imza atıyoruz. Karabulut ile yaklaşık üç dört yıldır sözleşme imzalıyoruz. Bunlar da bize ayrıcalık katıyor; farkındalık katıyor" dedi.

Esnafa hizmet etmek bizim için bir onurdur diyen Milangaz Bölge yöneticisi Türker Yakın;" Milangaz olarak yerli bir firmayız; yerli sermayemiz var. Karabulut Şirketiyle Akhisar´da saygıdeğer ve bilinen bir esnafla birlikte yol almak bizi de burada onurlandırıyor. Umarım her şey daha iyi olur, sizlere de hizmet sektöründe olduğu için kaliteli bir firmayı seçmişseniz bizlerde kalitemizden ödün vermeden sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz" dedi.

Karabulut Milangaz Şirketler grubu adına katılan Hamza Yavaş; "Karabulut Şirketler Grubu olarak, Kahveciler Odası ile yapılan görüşmeler sonucunda kahveci esnafına yönelik ucuz tüp anlaşmasına varmış bulunmaktayız. Kahveciler Esnaf Odasıyla anlaştığımız için kahveci esnafımıza küçükte olsa bir faydamız olduğu için biz çok mutluyuz" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ