Karadenizliler, Balıkesirliler ve Erzurumlular Dernekleri, Bayburtlular Derneğini Ziyaret etti

Akhisar Erzurumlular ve Erzurum`u Sevenler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İrfan Aksoy, Akhisar Balıkesirliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağlar, Akhisar Karadenizliler Derneği Başkanı Nurettin Koçoğlu ve yönetim kurul


Gündem 27.04.2014 12:35:17 1666 0

Karadenizliler, Balıkesirliler ve Erzurumlular Dernekleri, Bayburtlular Derneğini Ziyaret etti

Ziyarete gelen Dernek başkan ve yönetim kurulu üyelerini Bayburtlular Derneğinin yeni başkanı Aydan Akkuş yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı.

           Ziyarete gelen Dernek başkanları, Bayburtlular Derneğine yeni başkan seçilen Aydan Akkuş’a çiçek verdiler. Ziyarette konuşan Dernek başkanları İrfan Aksoy, Mustafa Dağlar, Nurettin Koçoğlu," Bayburtlular Dernek başkanlığına Aydan Akkuş`un seçilmesi nedeniyle yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte ziyaret ederek başkanlık görevini tebrik etmek için ziyaret ettik. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

            Bayburtlular Derneğinin yeni başkanı Aydan Akkuş ziyarete gelen Akhisar Erzurumlular ve Erzurum`u Sevenler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Akhisar Balıkesirliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Akhisar Karadenizliler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine Bayburt’un özel yemekleri olan Su Böreği, Kıymalı Börek ve Kayası Tatlısı ikramında bulundu.