Karakaş ve Uyar Ailelerinin Mutlu Günü

Yeşil Portakal Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı İsmail Hakkı-Emine Karakaş`ın Kızı Nebahat Karakaş ile Soma`nın tanınmış Müteahhitlerinden Uyar Yapı`nın sahibi Yaşar-Feride Uyar`ın oğlu Mehmet Uyar ile Utopia Widding Restaurantında evliliğe


Kültür/Sanat 8.02.2015 23:50:53 2433 0

Karakaş ve Uyar Ailelerinin Mutlu Günü

Yeşil Portakal Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı İsmail Hakkı-Emine Karakaş`ın Kızı Nebahat Karakaş ile Soma`nın tanınmış Müteahhitlerinden Uyar Yapı`nın sahibi Yaşar-Feride Uyar`ın oğlu Mehmet Uyar ile Utopia Widding Restaurantında evliliğe giden yolda ilk adımı nişanlanarak attılar.

Genç Çiftler Nebahat Karakaş ile Mehmet Uyar, Utopia Widding Restaurantına maytap, konfeti ve alkışlar altında girdiler.        

Gecenin en mutlu çiftleri olan dünürler, Emine-İsmail Hakkı Karakaş ve Feride-Yaşar Uyar aileleri salona gelen misafirleri kapıda karşıladılar. Genç Çiftlerin nişan yüzüklerini Yeşil Portakal Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Gelin Nebahat Karakaş`ın amcası Kerim Karakaş ile Damadın abisi Mustafa Uyar, hayat boyu mutluluklar dileyerek nişan yüzüklerini taktılar. Genç nişanlıların nişan yüzüklerinin kurdelesini, Kerim Karakaş ile Mustafa Uyar ile birlikte kestiler.

Utopia Widding tarafından özel olarak hazırlanan 3 katlı pastayı Genç Çiftler Nebahat Karakaş ile Mehmet Uyar, alkışlar arasında pastayı keserek bir birlerine ikram ettiler. Utopia Widding Restaurantında yapılan ve seçkin davetlilerin katıldığı düğün töreninde genç çiftler Nebahat Karakaş ile Mehmet Uyar, mutluluklarını gece boyunca pistte oynayarak gösterdiler. Genç çiftlerin Nişanı gece geç saatlerine kadar sürdü.