KARŞILAŞMA HAKKINDA TEKNİK ADAMLAR NE DEDİ?

TFF 1. Lig´inde kendi sahasında oynayan Akhisarspor Altay´ı 2-1 yenmeyi başararak 3 puan aldı.


Spor 25.11.2019 11:52:03 1406 0

KARŞILAŞMA HAKKINDA TEKNİK ADAMLAR NE DEDİ?

TFF 1. Lig´inde kendi sahasında oynayan Akhisarspor Altay´ı 2-1 yenmeyi başararak 3 puan aldı. Karılaşmadan sonra her iki takımında teknik direktörleri maç hakkında görüşlerini açıkladılar. Teknik direktörlere de sarı kart gösteren ve maçı yöneten hakem Erkan Özdamar hakkında ne dediler?
Maç hakkında ilk açıklama Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar´dan geldi. Karafırtınalar,  ?Öncelikle kazanamadığımız için fazlasıyla üzgünüz, iyi oynuyoruz ama kaybediyoruz. Bir şeylerin arkasına da sığınmıyoruz. Karşılaşmada iyi oynadığımızı düşünüyorum pozisyonlar da bulduk,  öne de geçtik neticesinde mağlup olduk. Her hafta aynı şeyleri söylüyoruz bu takımın bir an önce bu seriyi bozması gerekiyor. Bunun için oyuncular sahada gereğini yaptığını düşünüyorum. Taraftar gereken desteği mücadeleyi tribünde verdiğini düşünüyorum.  Oyuncularda buna güvendiler çok mücadele ettiler İki tane şanssız gol yedik, mağlup olduk ve sözün bittiği yerdeyiz. Mutlaka bir yerden dönecektir ve bir an önce olmasını diliyorum.? dedi.

Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak,  ?Zirve yolunda çok önemli bir karşılaşmaydı. Özellikle rakibimizin konum itibari ile ve çok iyi bir kadro ile oynayacağımızı biliyorduk. Maçın özellikle ilk yarısında tamamen üstündük diyebilirim. Rakip kontra atakla oynayacaktı bunu da biliyorduk. İlk yarıda altı ya da yedi tane pozisyonumuz var ilk yarıda kullanamadığımız pozisyonlar var, ama girdiğimiz pozisyonlar net gol pozisyonlarımız vardı belki birini atmış olsak maç daha değişik olurdu.  İkinci yarı çok yapmadığımız aslında hiçte istemediğimiz basit bir hatayla başladık maça. Belki de yediğimiz bu gol maçın dönüm noktası oldu.  Önemli olan yediğimiz gol değil, golden sonraki reaksiyon bizim için çok önemliydi. Bütün oyuncularımı kutluyorum. 1-0´dan sonra Altay gibi tecrübeli ve iyi bir takıma karşı oradan dönmek bizim için çok önemliydi. Maçın son bölümlerinde 2-1´den sonra beraberlik adına rakip bir baskı kurdu. Ama bütün oyuncularım çok savaştılar çok mücadele ettiler, hepsini tebrik ediyorum, ayaklarına sağlık. Burada bizim kadar aslan payını da taraftarlarımıza vermek istiyorum. 1-0´dan sonra da takımı inanılmaz desteklediler. Mağlup duruma düştükten sonra onların desteği ve sahadaki bütünleşmemiz taraftar ve futbolcu bütünleşmesi bize galibiyeti getirdi. Buradan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün öğretmenler günü öğretmenler gününde de maçtan önce söylemiştim bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Kendi öğretmenime de buradan galibiyeti armağan ediyorum.

 Bizim için zirve yolunda çok önemliydi 3 puan aldık, yolumuza devam ediyoruz. Artık maçı artık unuttuk, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Altay´a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.? dedi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK