Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Down Cafe´yi ziyaret etti

Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) 2. başkanı Levent Erdoğan ve beraberindeki Behçet Ümitler, Turgut Tümer, Ümit Yekcan, Hakan Öncül, Faruk Belenkoğulları, Ersin Baykal, Hüseyin Belenkoğull


Gündem 24.11.2017 12:21:46 810 0

Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Down Cafe´yi ziyaret etti

Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) 2. başkanı Levent Erdoğan ve beraberindeki Behçet Ümitler, Turgut Tümer, Ümit Yekcan, Hakan Öncül, Faruk Belenkoğulları, Ersin Baykal, Hüseyin Belenkoğulları, Sertaç Ekmekçi, Akhisar Kartal Bakışı Düşünce Platformu temsilcileri Dr. Hakan Uğur Halaza, İsmail Öktem, Ziya Arel, TÜRFAD Akhisar ilçe başkanı Hüsnü Kahraman yönetim kurulu üyeleri Kemal Şahin, Yusuf Çalışkan, Mehmet Haşlaker, Haldun Akyüz ile birlikte Kültür Park Gölet Alanında (Gülbeyaz Yüzme Havuz arkası-Drag Pisti yanı) bulunan Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe´yi ziyaret etti.

Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve TÜRFAD 2. başkanı Levent Erdoğan ve beraberindekileri Akhisar Sevgi Çocukları Derneği, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Bayraktar, Kadir Boz, Mehmet Saygı, Kenan Molla ve Kurum Müdürü Nuray Bayraktar karşıladı.

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Kurum Müdürü Nuray Bayraktar´dan Dernek ve Sevgi Çocukları Down Cafe hakkında bilgiler alan Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve TÜRFAD  2. başkanı Levent Erdoğan;" Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Çok güzel bir işe el atmışsınız. Çok hoş bir yer olmuş. Her şey için çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Levent Erdoğan, Akhisar Sevgi Çocukları Derneği öğrencilerine verilmek üzere, Kurum Müdürü Nuray Bayraktar´a siyah-beyaz kaşkol, şapka hediye ettikten sonra toplu halde fotoğraf çektirdiler.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ