Kaybolan Engelli Donmak Üzereydi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar´da kaybolan zihinsel engelli Mehmet Özdemir´i ilçe Şehirlerarası Terminali´nde üzeri ıslanmış ve donmak üzereyken buldu ve sahip çıktı.


Gündem 21.01.2016 14:35:45 333 0

Kaybolan Engelli Donmak Üzereydi

Akhisar ilçesi Şehirlerarası Terminali´nde zihinsel engelli Mehmet Özdemir, ıslanmış ve donmak üzereyken bulundu. Yardıma koşan Büyükşehir Belediyesi personeli, Özdemir´in ıslanmış elbiselerini değiştirerek, sıcak çayla birlikte kahvaltı yapmasını sağladı.

Özdemir´in, babasının Adliye´de çalıştığını belirtmesi üzerine Belediye personelleri Akhisar polisiyle birlikte harekete geçti. Babasına ulaşan Büyükşehir Belediyesi personeli, misafir ettikleri Mehmet Özdemir´i babası Ökkeş Özdemir´e teslim ettiler. Baba Ökkeş Özdemir, ?Oğlum dün geceden beri kayıptı. Biz de polise gidip oğlumuzun kaybolduğunu ve bize yardım etmelerini istedik. Bu sabah Büyükşehir Belediyesi´nden telefon geldi. Oğlumuzun başına bir şey gelmeden kavuştuk. Evladımızı koruyan,  onu misafir eden başta Manisa Büyükşehir Belediyesi personellerine teşekkür ederim? diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ