KESK bileşenleri Terörü Kınadı

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) Bileşenleri ve (DİSK) Emekli-Sen Şubesi, Eğitim-Sen Temsilciliği, BES Temsilciliği, SES temsilciliği ortak basın açıklaması yaparak 10 Aralık 2016 tarihinde, İstanbul´da gerçekleşen terör saldırısını kınıyor, lanetliyor


Eğitim 11.12.2016 20:32:01 309 0

KESK bileşenleri Terörü Kınadı

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) Bileşenleri ve  (DİSK) Emekli-Sen Şubesi,

 Eğitim-Sen  Temsilciliği, BES Temsilciliği, SES temsilciliği ortak basın açıklaması yaparak 10 Aralık 2016 tarihinde, İstanbul´da gerçekleşen terör saldırısını kınıyor, lanetliyoruz.

            Eğitim-Sen Akhisar temsilciliği Saat 16.30´da Paşa Mahallesi 13 Sokakta bulunan sendika lokalinde ortak basın açıklaması yaptı. Sendika lokalinde basın açıklamasını Eğitim-Sen Akhisar temsilci başkanı Ceyhun Çıtak okudu.

Ceyhun Çıtak okuduğu Basın açıklamasının tam metni;

                                    SALDIRIYI LANETLİYORUZ?

             ?10 Ekim katliamının 14´üncü ayında, anmasını yaptığımız 10 Aralık 2016 tarihinde, İstanbul´da gerçekleşen saldırıyı kınıyor, lanetliyoruz.

Yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Artık yeter! ?Huzur Operasyonları?nın huzur getirmediği, OHAL´in halimizi daha da beter hale getirdiği, kaostan en çok bahsedenlerin kaostan beslendiği, her saldırının rejim değişikliğine bahane için kullanıldığı, yandaş medyanın iyice sefilleştiği bir ortam istemiyoruz. Ve bu ortamı yaratanlar artık hesap vermelidir.?

KESK ( KAMU EMEKÇİLERİ SENDİKASI) VE (DİSK) EMEKLİ SEN ŞBS. EĞİTİM SEN TEMSİLCİLİĞİ-BES TEMSİLCİLİĞİ - SES TEMSİLCİLİĞİ  

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ