Keskinoğlu´ndan Açıklama

Bakanlığın internet sitesinde yayınlanan listede Migros markasıyla Riviera Zeytinyağı adı ile yer alan Keskinoğlu Şirketler Grubu şirketin resmi web sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.


3.01.2016 00:14:35 379 0

Keskinoğlu´ndan Açıklama

Bakanlığın internet sitesinde yayınlanan listede Migros markasıyla Riviera Zeytinyağı  adı ile yer alan Keskinoğlu Şirketler Grubu şirketin resmi web sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

Keskinoğlu´nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada;  ?31 Aralık 2015 tarihinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan taklit ve tağşiş açıklamasında üreticisi olduğumuz Migros markalı diziye a zeytinyağının da adı geçmektedir konu resmi makamlarca tarafımıza iletildikten sonra süreç ile ilgili yaptığımız hassas takip sonucunda kamuoyunun bilgisine sunulan açıklamaya konu laboratuvar analize dair şaibeli sonuçların var olduğu açıkça görüldüğünden tarafımızca açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur süreç ile ilgili detayları aşağıdaki gibidir ve ekteki resmi belgelerden de görebilirsiniz diye?  bir açıklama yaptı.

 Keskinoğlu resmi sitesi

http://www.keskinoglu.com.tr/