KGK MANİSA VE DGYD 100. YILDA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Yapmış olduğu milli ve manevi değerleri öne çıkartan faaliyetleriyle herkesimden taktir alan Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa İl Temsilciliği ve Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan


Gündem 22.04.2020 17:03:13 1295 0

KGK MANİSA VE DGYD 100. YILDA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Yapmış olduğu milli ve manevi değerleri öne çıkartan faaliyetleriyle herkesimden taktir alan Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa İl Temsilciliği ve Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ? Çocuk Bayramı öncesinde başta çocuklar olmak üzere esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtan Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa İl Temsilcisi ve Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen 23 Nisan akşamı saat 21.00´da tüm vatandaşları bayraklarını alarak evlerinin balkonunda İstiklal Marşı okumaya davet etti. ?Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün ulusal egemenliğe sahip çıkma günüdür. O nedenle tüm vatandaşlarımızı şanlı Türk bayrağına sahip çıkmaya, bayraklarını yanlarına alarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, millet iradesinin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşunun 100. yılını coşkuyla, büyük bir onurla İstiklal Marşı´nı okuyarak kutlamaya davet ediyorum? diye konuştu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan coşkusunu evlerde geçirilecek olmasına da değinen Özen, ?100. yıl coşkusunu evlerimizde geçirecek olmamız bizi birbirimize ve milli değerlerimize daha da bağlamalı. Elbette bu süreci geleceğimizin teminatı çocuklarımızla hep birlikte atlatacağız. 23 Nisan akşamı ister balkonlarımızda İstiklal Marşı´mızı seslendirerek, ister televizyon karşısında bu anlamlı güne ilişkin programları takip ederek, ister mesaj, telefon ve internet paylaşımları üzerinden eş ve dostlarımızla birbirimizin bu önemli gününü kutlayarak geçireceğiz ve yarınlara hep birlikte ilerleyeceğiz. Türkiye´yi el ele vererek muassır medeniyetler seviyesine sahip ülkeler arasına çıkarmayı hedefleyeceğiz. O nedenle özellikle ülkemizin geleceğinin teminatı olan yeni nesillere milli ve manevi değerleri çok iyi anlatmak gerekiyor. Unutulmamalıdır ki tamamen öz değerlerinden uzaklaşmış, kendi kültürünü, tarihini, sanatını, müziğini, örf ve adetlerini, geleneklerini anlayamamış ve bunun önemini kavrayamamış bir nesil ne kadar teknolojiyle tanışırsa tanışsın dışı belki hoş olsa da içi boş olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin kuruluşunun 100. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik-Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ve tüm Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ