KİRAZOĞLU DEVLET HASTANESİNE TAZE KAN

Sağlık Bakanlığının 94. Dönem Devlet Zorunlu Hizmet Yükümlülüğü kurası çerçevesinde, ülkemizin değişik üniversitelerinin tıp fakültelerinden mezun dokuz tıp doktoru Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine atandı.


Sağlık 8.10.2020 17:38:11 1592 0

KİRAZOĞLU DEVLET HASTANESİNE TAZE KAN

Geçtiğimiz hafta itibariyle hastaneye başlayış yapan genç doktorlar, Kalite Birimi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Eğitim Birimleri tarafından oryantasyon programına alındı. Çalışma düzenleri, Covid-19 Pandemisi ve hastanede karşılaşabilecekleri ek durumlar hakkında bilgilendirilen hekimler, Ekim ayı itibariyle acil serviste görevlerine başladı.
Oryantasyon toplantısında konuşan Acil Servis Hizmetlerinden sorumlu Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Sinem Albayrak ?Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi her zaman güvenli, kaliteli hizmetiyle ön planda olan, ekip çalışmasına ve personeline önem veren bir kurumdur. Sizlerin de aramıza katılması ile acil servis hekim kadromuz daha da güçlendi. Meslek hayatınıza yüzyılda bir rastlanan salgın hastalık döneminde başlamış oldunuz, bu durumun sizlere çok iyi tecrübeler kazandıracağına inanıyorum, hepinize başarı ve kolaylıklar diliyorum.? dedi.
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca da genç meslektaşlarıyla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek ?Covid-19 pandemisinde tüm sağlık çalışanlarımız gibi yeni hekim arkadaşlarımızın da özveriyle çalışıp, halkımıza kaliteli sağlık hizmeti sunacaklarına eminim. Meslek hayatlarının başında olan hekim arkadaşlarıma başarılar dilerken, Akhisar ve bölge halkına da hayırlı olmasını temenni ediyorum.? dedi.

 

ALP EREN AKARÇAY: CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ/ MANİSA

HALİL DEMREN: CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ /MANİSA

SERÇİN KARAKAŞ: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ / İZMİR

EDA YILDIRIM: CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ/ MANİSA

HATİCE KÜBRA ALTUN: KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ /İZMİR

ENVER ÖZTÜRK: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ/İZMİR

HÜSEYİN YÜKSEK: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ /BURSA

MUZAFFER BATUHAN BOZ: DÜZCE ÜNİVERSİTESİ / BOLU

HAYRİYE NUR ORAY: KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ /İZMİR




Haber Kaynak : HABER MERKEZİ